Sari la conținut

Presiune de lucru microcentrala.

SIG

Postări Recomandate

Am o microcentrala relativ noua,cam de 2 ani.

Functioneaza bine,chestia este ca astia de la noi,edilii,nostrii care se ocupa cu magistrala de apa noaptea fac economie de curent si reduc lucru la pompe astfel incat intre 12 si 5 AM opresc apa. :i6:

Interesant este insa faptul ca imi scade si mie presiunea in circuitul de incalzire din casa.

Teoretic circuitul trebuie sa fie perfect inchis,exista un singur robinet cu buton la partea inferioara a microcentralei prin care alimentez de la magistrala cand scade presiunea in circuit.

Dupa alimentare strang robinetul tip surub de care va povesteam.

Acum eu il strang bine,fara insa sa il fortez,si totusi este influentata presiunea sin circuitul microcentralei de lipsa apei din magistrala.

Why? unsure.gif

Sa nu inchida acel robinet perfect?Desi il strang rezonabil.

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chestia cu aerisitul caloriferelor o stiu. Aerisesc intotdeauna inaintea sezonulu rece,cand ii dau drumul practic prima data la microcentrala.

Referitor la prospect nu cred sa mentioneze ceva in sensul cautat de mine.

Se poate ca minirobinetul de umplere nu inchide perfect si pic cu pic imi picura inapoi in magistrala cand aceasta nu are in ea apa cu presiune.

Ma tem insa sa strang prea tare sa nu se duca garnitura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock