Sari la conținut

intrebare legata de un monitor de 22inch

titi

Postări Recomandate

Salut,

Sunt la un amic in oras care si-a cumparat un monitor de 22Inch LG. Deaorece am vazut ca suporta rezolutia de 1680x1050, am setat-o pe asta dar se vad fonturile cam mici. Am umblat la DPI, unde era setat implicit 96 si am setat 120DPI. Pana acum totul e OK, parca s-au mai marit pictogramele de pe spatiul de lucru si scrisul aferent acestora. Totusi cand incerc sa preselectez o alta rezolutie de exemplu 1360X768, datorita nepastrari raportului constant ca la rez. 1680x1050 = 1,6, imaginea nu se vede cum ar trebui. Trebuie sa incerc ori sa micsoresc 1360 sau sa maresc 768 dar nu stiu cum se face ? Cunoasteti vreun program care sa ma ajute in acest sens (adica sa pastreze 1360 constant si sa pot umbla manual la 768, sa-l cresc pana la 800 si ceva ?

va rog,

mersi.

rog administratorul sa modifice titlul topicului din 20inch in 22inch, a fost o greseala de a mea si acum nu mai pot sa o modific,

mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum ca tocmai mi-am cumparat BenQ-ul, vreau sa va spun ca initial am setat si eu acelasi rezolutie la LCD, adica 1680x1050, cum ati procedat si dvs., adoptand un DPI de 120. Totusi, nu inteleg de ce doriti sa modificati una din rezolutii ???? Tocmai acum am incercat un 1360x768 si cred ca inteleg la ce va referiti. Un alt motiv care m-a facut sa aleg BenQ E2200WA a fost acela ca are un buton in bara de meniu care face ajustarea automata a imaginii, mai rar intalnit la celelalte modele LCD. Totusi, am sa incerc sa ma interesez pe internet, prieteni daca exista un astfel de soft. In anumite situatii, cum este a dvs., se pare ca este util. :a5:

P.S. Am facut modificare pe care ati cerut-o in titlul topicului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock