Jump to content
Sign in to follow this  
Genovix

Cumparare sau inchiriere server !

Recommended Posts

La firma unde lucrez, momentan, aveau un server simplu, un desktop PC, pe un abonament bussines de la RDS. Calculatorul s-a defectat si acum patronul studiaza posibilitatea inchirierii unui server dintr-un datacenter sau cumpararea unuia. Voi ce recomandati ?

 

multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema are mai multe valente. De regula, o firma puternica, care detine pe acelasi server date personale / private care interactioneaza cu partea www, va trebui sa-si aleaga un server propriu securizat. Daca partea de www nu are un trafic mare, ci este o simpla prezentare a site-ului firmei, atunci e bine sa mergeti pe solutia care ati mers si pana acum. Daca partea de www, reprezinta un site, gen emag, de vanzari, atunci inchirierea unui server intr-un datacenter (sau colocarea unuia) este cea mai buna solutie.

 

Asadar, precum observati, sunt mai multe variante pe care puteti merge. Daca pana acum solutia cu server privat colocat in sediu firmei, pe un abonament bussines RDS a mers foarte bine, atunci mergeti tot pe aceasta varianta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, mersi.

O sa mergem pana la urma tot pe varianta veche.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.