Sari la conținut

curatenie de sarbatori

Vizitator stc

Postări Recomandate

Daca mai sint electronisti pe lumea asta (din cei care FAC electronica, nu care UTILIZEAZA electronica ), dispun de multe componente electronice noi si second hand (mai ales noi), de care as vrea sa scap in mod onorabil (fara sa le arunc la container, sau sa ajunga la REMAT). E vorba de CI (tot ce a produs MICROELECTRONICA, IPRS, si nu numai), tranzistori, condensatori, LED-uri, cuarturi, subansamble si module tv, componente PC, chiar si tuburi electronice , documentatii tehnice.

Daca prezinta interes pentru cineva, astept cu interes cererea.Stocul fiind destul de mare imi este greu deocamdata sa fac o lista. Poate dupa sarbatori.

Apropo de sarbatori : LA MULTI ANI TUTUROR !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu e mare deranjul de pus pe posta, platesc taxele postale,cred ca nu e mai mult de 5-6 RON ,ptr. un colet de componente(tranzistoare,rezistente,condensatoare in special MKT-uri sau poliester,LED-uri,IC-uri,etc).

Sarbatori fericite tuturor.

Link spre comentariu

Daca nu e mare deranjul de pus pe posta, platesc taxele postale,cred ca nu e mai mult de 5-6 RON ,ptr. un colet de componente(tranzistoare,rezistente,condensatoare in special MKT-uri sau poliester,LED-uri,IC-uri,etc).

Sarbatori fericite tuturor.

nu cred ca ati inteles!

am spus electronisti, nu remat sau smecheri!

am spus componente noi si sh. SH inseamna in 95% componente folosite de mine pentru diverse proiecte , montaje de test, etc , DECI COMPONENTE NOI DAR LIPITE.

am spus curatenie in sensul ca sint disponibile spre vinzare (la un pret redus) pentru a fi folosite pentru scopul in care au fost create : ELECTRONICA (PRODUCTIE, MICROPRODUCTIE, DIDACTIC SAU UTILIZARE AMATOR) .

Link spre comentariu

• 1 month later...
Vizitator stc
stc, trazistoare MOSFET ai ??? ma intereseaza doua modele de 100V la vreo 10A (canal N), ca nu vreau sa mai cumpar un IRFP.

AM SI CEVA DE GENUL ASTA. CE TIP ANUME V-AR INTERESA?

ORICUM OFERTA INITIALA NU CHIAR LA ASA CEVA SE REFEREA

Link spre comentariu

Vizitator stc
Si eu sunt interesat, chiar contra cost (piese vrac = sume modice + posta). Astept mai multe detalii, in special CI

PUTEM GASI SI ASA CEVA. CONTACTATI-MA PE PRVAT SAU MAIL

Link spre comentariu

Vizitator stc
Am si eu ceva de "cedat" ca au inceput sa se adune si sunt mult prea mici pt ce imi trebuie mie .

conndensatori:

200v 470 uF 2 buc

35v 4700uF 1 buc

2200 uF 6,3 10 16 V fiecare cate 1 buc

Punte redresoare 4A rslpo5l 1 buc

Regularor voltaj KA7921 2 buc

Traf yjh48-129 in:230 ac 50 Hz out:9 VAC 2A

tda2003

Ceva dintrun televizor , nu stiu ce e am auzit ca se foloseste si se gaseste greu siemens e250 c85-b F1090 are 2 borne +- si atat . Cine le vrea sa ma contacteze pe pm .

nu vad legatura cu topicul deschis de mine, cu atit mai putin cu mesajul pe privat (sau din gresala a nimerit la alta adresa email?)

Link spre comentariu

nu vad legatura cu topicul deschis de mine, cu atit mai putin cu mesajul pe privat (sau din gresala a nimerit la alta adresa email?)

Pai mam gandit sa nu mai deschid alt topic , avand si eu ceva de exterminat de prin casa ( care nu mi se potrivesc pt proiectul meu ) . Mesajul pe privat este valid , eu vi l-am trimis dumneavoastra . Imi cer scuze daca v-am jignit in vreun fel . O sa editez postul si o sa creez unul nou . Scuze inca o data.

Link spre comentariu

Vizitator stc
Pai mam gandit sa nu mai deschid alt topic , avand si eu ceva de exterminat de prin casa ( care nu mi se potrivesc pt proiectul meu ) . Mesajul pe privat este valid , eu vi l-am trimis dumneavoastra . Imi cer scuze daca v-am jignit in vreun fel . O sa editez postul si o sa creez unul nou . Scuze inca o data.

nu am vrut sa fiu asa de dur, dar prefer sa nu amestec topicele( topicurile sau cum s-or numi ) pentru a fi mai usor de urmarit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock