Sari la conținut

Ce se intampla cu membrii !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Am vazut un numar de 401 membri inregistrati pe forum , waw e superb , insa din acesti 401 membri inscrisi cei care sunt activi pot fii numarati pe degete , de ce oare ?

DONPETRU

MIRON 1947

SIG

EDY WHEAZEL

RESORT

RELEU

Si alti cativa pe care nu ii mai enumar si imi cer scuze pentru acest lucru . Unde sunt ceilalti va intreb si ma intreb ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cunosc motivul,

insa ce pot sa le spun,sau sa-i incurajez sa posteze,este ca pe acest forum au ceea ce nu au pe alte forumuri : respect si ajutor la obiect,fara ironii sau alte promiscuitati.

Le dorim sa posteze cat mai mult.Curiozitatea,dorinta de cunoastere, nu trebuie sa aiba limite.

Deci le doresc succes.

Link spre comentariu

Si alti cativa pe care nu ii mai enumar si imi cer scuze pentru acest lucru . Unde sunt ceilalti va intreb si ma intreb ?

Eu cred ca printre membri mai sunt si boti de spam, parca asa le spune. In rest, s-ar putea ca multi membri sa fi inscris doar de dragul ca poate candva, daca vor avea vreo problema, sa incerce sa intre in discutii. In plus, am inteles, din ce am mai discutat cu admin-ul pe messenger, ca sunt si cativa utilizatori membri pe forumul diyaudio.com, din Portugalia parmise, Grecia, Argentina, Australia si Ucraina. Normal ca acesti utilizatori cred ca s-au inscris pe acest forum mai mult ca sa downloadeze scheme, ca limba romana putin probabil sa o priceapa. Totusi, ca un forum sa fie 100% de succes nu cred ca trebuia sa aiba 100000 de utilizatori, ci poate sa aiba 1000 dintre care cel putin 100 activi la un moment dat. Asta parca inseamna si mai mult trafic, nu ?

Link spre comentariu

eu cred ca useri nu prea se baga ca sunt prea buni si nu au probleme in electronica. S-ar putea ca multi sa vina daca le iese si ceva bani... is my opinion. asa ca, daca s-ar imparti bani sigur ar veni toata lume, sa vedeti atunci cate subiecte se vor naste. :m7: :m7: :m7:

Link spre comentariu

• 2 months later...

Eu am ales acest forum, si, desi sunt si pe alte forumuri, pe cesta il pareciez cel mai mult, in primul rand, pentru ca putinii membrii care sunt activi, sunt oameni care stiu ce spun si pot da un sfat, si ne este prea multa aglomeratie. Pe cel de pe "pedia" sunt cateva sute de membri oricand pe forum, asa ca aglomeratia este mare. Totusi, pentru a mari numarul de membri pe forum, i-as recomanda domnului Donpetru sa mareasca sectiunile de pe forum asupra anumitor subiecte, de exemplu computerele au o mica sectiune din forum, cand sunt niste lucruri destul de importante, unde subiectul poate fi dezvoltat. Eu cred ca daca ati face acest lucru, va fi mai multa ordine pe forum, precum si mai multi membri, pasionati de mai multe lucruri, nu numai de anumite parti ale electronicii.

Link spre comentariu

Dl adry, nu este bine sa avem prea multe sectiuni deoarece forumul devine mai greu de parcurs. Forma care o doriti dvs. (cu sectiunile respective la sectiunea PC Zone) a mai fost, asta inainte de trecerea pe IPB board a forumului. Userii mai cu vechime poate sa va confirme lucru asta.

betamax ca si alti useri la vremea aceea mi-a recomandat o "simplificare", care s-a concretizat in forma actuala. Spre exemplu, nu stiu la cati useri le-ar place niste sectiuni noi de genul prelucrarilor mecanice sau modelismului ? Oricum, datorita faptului ca forumul permite creerea subforumurilor, sectiunea PCZone este destul de bine definita, o eventuala modificare trebuind acceptata de majoritate.

Link spre comentariu

Dl. Donpetru, aveti dreptate, dar eu ma refeream ca astfel pot veni membri din mai multe domenii, gasind aici tot ce au nevoie, si eu as zice ca ar fi mai usor de parcurs, fiind cu mai multe domenii, fiecare cu ce il inetreseaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock