Sari la conținut

Ce montaje electronice va ganditi sa mesteriti anul asta ?

elco

Postări Recomandate

Sa vedem, eu, primul, cred ca o sa-mi construiesc un volt-amp cu microcontroler pentru o sursa reglabila pe care am construit-o demult. Apoi, poate un amp nou pe tranzistoare si dupa aceea ce cade la mana.

Voi ce planuri aveti?

:cool:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De multa vreme vreau sa fac un amplificator cu celebrul LM3886...poate reusesc anul asta :smile: .Problema ar fi carcasa care necesita timp ca restul erau deja facute daca nu,dar am zis ca nu ma mai apuc pana nu am o cutie in ce sa bag kituri,traf...etc ca dupa le tin aruncate prin sertare si nu mai finalizez "lucrarea".

Editat de Letcon
Link spre comentariu

Eu inainte de sarbatori mi-am "bulit" sursa pe care am facut-o prin 1981,o sursa de tensiune si curent reglabil(35V/5A).Asa ca in anul asta o sa-mi upgrad-ez sursa.In loc de tranzistori 2N3055 o sa pun TIP35C.De fapt de la vechea sursa o sa folosesc numai carcasa, instrumentul de masura(un miliampermetru),traful care este foarte robust si.....cam atit.O sa construiesc o sursa dupa o schema pe care am gasit-o pe internet si care mi se pare simplu de realizat si cu un montaj de limitare a pierderilor de putere in alimentare.Asta este prioritatea nr.1 Pe urma o sa mai vad .Mai am niste proiecte pe care o sa le abordez in limita timpului disponibil si in ordinea prioritatii.

Link spre comentariu

M-am apucat deja de sistemu' UV pentru cablaje foto. Ii pus intr-un scanner, si pentru a face economie de LED-uri UV folosesc "banda" scanner-ului comandat de motorul pas-cu-pas al aparatului. Dureaza mai mult developarea da' ii mai economic sistemul si mai "hi-tech". Am facut teste pentru distanta LED-urilor de sticla scanner-ului si printr-un sistem cu uC am numarat pasii pe care-i face motorul intr-o cursa completa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock