Sari la conținut

refolosire motor masina de spalat

Postări Recomandate

Am un astfel de motor scos de la un aspirator vechi "Ideal", parca, de dinainte de '89, bobinat pe cupru, nu pliciuri ca acum. Am si variatorul de tensiune de la alt aspirator... Ma interesa sa fac o freza cu care sa fac canale si lucrari fara pretentii. Adica sa-l folosesc la ceva ca-l tin degeaa prin atelier. Motorului de masina de spalat, ca am si d-ala, vreau, cu mici adaptari, si dupa ce-i schimb rulmentii, sa-l fac strung si fierastrau, pe curea. Cam asta ar fi... Daca aveti alte idei ce as putea sa fac din ele, sunt deschis la orice parere. Multumesc!  

Editat de valny
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4805-refolosire-motor-masina-de-spalat/page/2/#findComment-74174
Distribuie pe alte site-uri

Dac? este de la ma?in? de sp?lat albalux 9 de 450W / 1500rpm asincron monofazat, po?i face cur???toare de ?tiule?i (porumb) sau polizor adaptat cu flan?e ?i o buc?? pentru a pune piatra ?n fa?a motorului ?n locul fuliei, dar dac? vorbim despre un motor monofazic sincron cu perii de c?rbune ce ajunge la tura?ia de 11000rpm nu po?i face agregate ce ??i pot fi de folos ci doar dimpotriv?, riscuri de accidente grave. Trebuiesc adapt?ri ?i nici a?a nu cred c? po?i face mare lucruri c?ci de exemplu pentru un circular trebuiesc motoare de peste 1.8kW / 3000RPM asincrone monofazate sau trifazate dac? ai re?ea trifazic?. Au ap?rut fel ?i fel de unelte de la einhell, ma?in? de rabotat ?i ajustat sau abricht :

Masina de rabotat si ajustat TH-SP 204 Einhell

• Alimentare: 230 V ~ 50 Hz
  • Putere: 1.280 W
  • Putere nominala: 9.200 rpm
  • Latime: 204 mm
  • Inaltime maxima de deschidere a grosimii: 120 mm
  • Viteza de alimentare:8 m / min
  • Max adancimii transversale:3 mm
  • Max adancime: 3 mm
  • Max unghi de oprire: 45 ?
  • Sac extractor de praf: 100 mm
  • Greutate: 27.0 kg
  • Greutate brut?: 29.0 kg
  • Dimensiuni de ambalare: 850 x 450 x 440 mm
  •  
  • Iar din motorul de la aspirator nu ?tiu ce ai putea face c?ci flex ?i drujb? electric? nu cred c? ai putea realiza.
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4805-refolosire-motor-masina-de-spalat/page/2/#findComment-74207
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock