Sari la conținut

Falling Skies

Postări Recomandate

Am inceput sa urmaresc serialul Falling Skies produs de TNT si as dori, in acest topic, sa adunam mai multe pareri vis-a-vis de tema acestui film (daca exista sau daca sunt utilizatori care urmaresc serialul). Serialul are pana in prezent doua sezoane si este in curs de filmare sezonul 3. Desi la inceput a fost privit de critici nu prea bine, incetul cu incetul serialul si-a conturat o poveste destul de plauzibila care ne pune la final intrebarea, oarecum retorica: ce am face noi daca am ajunge intr-o asemenea situatie, invadatii de alte forme de viata din univers ? Bineinteles, intrebarea e doar ipotetica, dar ideea in sine a filmului ramane, pentru pasionatii genului de filme, destul de interesanta. Ramane de vazut cum se va termina fimul.

Numai bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4789-falling-skies/
Distribuie pe alte site-uri

Este ceva gen Fringe?Se leaga de existenta a doua universuri paralele?

Daca ar fi asa,inseamna ca ar fi interesant de urmarit,exact ca Young and the restless pentru mosi si babe. :whistling: :whistling:

Tu ai vazut filmul sau comentezi ca sa te bagi in seama ?

Mie mi-a placut Falling Skies cu toate ca la inceput a avut cateva episoade care erau cam plictisitoare. Dupa ce in spatele extraterestrilor care au invadat pamantul - mechs & skiteri - erau alti alieni, serialul a devenit ceva mai interesant. Are si faza comice; prin sezonul 1 vor sa alimenteze un catarg ca sa functioneze ca o antena dar prin niste clesti tip auto care le monteaza in scurt. SI mai multe faze de genul asta dar din din sezonul 2, actiunea a devenit palpitanta.

Recomand, Falling Skies este un serial SF destul de reusit.

un alt serial SF care mi-a placut este The Walking Dead. :yes:

Editat de ionut90
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4789-falling-skies/#findComment-43844
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock