Sari la conținut

Postări Recomandate

@elco, multumesc pentru intentia deschiderii acestui topic care mai scoate din tema acestui portal si alte subiecte, cum ar fi constructia de mobilier in regim D.I.Y. Iata ca lumea D.I.Y nu se limiteaza numai la electro si conexe, ci este mult mai vasta cuprinzand chiar si modul de realizare practica a mobilierului pe baza unor schite asemenea celor postate de tine mai sus. Si daca tot suntem intr-un topic unde se prezinta schite de mobilier, completez si eu acest topic cu un proiect realizat la comanda recent (din pacate nu l-am realizat eu pentru ca, pe de o parte nu am "sculele" necesare, iar pe de alta parte, nu ami nici timpul necesar dar merita subliniat aspectul final care poate intereseaza si pe alti utilizatori).

MOBILA DORMITOR.pdf

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4787-colectie-cu-schite-de-mobilier/#findComment-43839
Distribuie pe alte site-uri

Eu lucrez mai mult in lemn masiv,mai rar in PAL(nustiu daca am spus pe forum dar meseria mea este de tamplar).Mai mult usi,geamuri,porti;mobilierul cel mai recent a fost o masa de 2x1m din stejar pe care am terminato si livrato miercuri.O sa ma uit in caietele mele cu schite si daca gasesc schitele o sa le pun pe forum.

PS Este cineva pe forum care are utilaje si se pricepe sa construiasca nu doar sa proiecteze mobilier? Laudabila intentia celui care a deschis topicul pt ca nu am gasit niciun forum pe care sa se discute despre tamplarie;chestii simple de ex "ce adeziv folosim" sau "de unde procuri feroneria si daca este de calitate".

Am vrut sa deschid eu mai demult unul dar ma gandeam ca nu are legatura cuuu.....si donpetru ma vaa.... :nono:

Editat de cristi_74
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4787-colectie-cu-schite-de-mobilier/#findComment-43851
Distribuie pe alte site-uri

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock