Sari la conținut

Cum fac server gratuit?

Florin_dioda

Postări Recomandate

Am nevoie urgenta de ajutorul cuiva. :help: :help: :help:

Trebuie sa ma inscriu la un concurs de web design si trebuie sa pun siteul pe un server si sa mai modific la el pentru ca nu l-am terminat. Ca sa fiu sincer, ieri m-am apucat de el. Mai pot lucra la el pana pe 1 Decembrie.

Vreu sa stiu cum pot pune un site gratis pe server astfel incat sa-mi pastrez propriul design, pentru ca de exemplu pe ucoz poti face server gratuit dar iti da sa alegi din template-urile lor si eu nu vreau asta. Vreu sa-mi pastrez propriul design.

Multumesc anticipat!

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O solutie ar fi sa va achizitionati un pachet de webhosting cu cPanel lucru ce presupune sa aveti achizitionat un domeniu web. In acest sens, v-as putea ajuta provizoriu (o saptamana, maxim doua sau poate pana la Craciun), cu conditia sa aveti domeniu web cumparat. Dupa ce va achizitionati domeniu web pot sa-l inscriu in pachetul de webhosting de la arvixe.com care mai este valid pana la 25 decembrie 2012 (eu voi renunta la acest pachet de hosting). Propagarea domeniului web va dura aproximativ 2...3 zile. Dupa aceea va pot da indicatii de conectare la server unde veti putea sa va incarcati fisierele site-ului si sa apelati site-ul in browser-ul web cu numele domeniului web cumparat. Intr-o prima faza, daca nu doriti sa faceti un site de perspectiva, va puteti achizitiona un domeniu web tip .com, .net, sau .eu pentru un an de zile.

Daca va ganditi la cealalta solutie prin care sa construiti serverul de la zero si sa apelati site-ul printr-un IP fix, acest lucru necesita o unitate PC dedicata si un IP fix in reteaua furnizorului de net (mai greu cu clientii RCS&RDS). Configurarea server-ului si instalarea celorlalte utilitare e un proces destul de laborios care nu se poate prezenta intr-un mesaj dintr-un topic. Oricum, nu va recomand aceasta solutie, dar daca totusi vreti sa o puneti in aplicare, va pot furniza cateva adrese web, cu tutoriale, pe care le puteti aprofunda (dar nu stiu daca veti avea timp pana la 1 decembrie)!

Link spre comentariu

Multumesc, dar in cele din urma mi l-am facut pe un server gratuit de la xhost. Nu-mi trebuie domeniu sau chestii de genul. Este doar pentru un concurs care o sa se termine in decembrie si nu o sa mai am ce sa fac cu site-ul.

In schimb am o alta intrebare:

Am facut o animatie swf pentru site, care ruleaza perfect offline cu o simpla eticheta embed, dar pe server nu o vede. Daca dau click dreapta pe zona unde ar trebui sa apara scrie: "Movie not loaded..". Ma puteti ajuta cu un cod, ceva? Stiu ca nu se face doar cu un tag embed cum am facut eu...dar tocmai de aceea intreb.

Aici este site-ul. As dori sa primesc un raspuns cat mai rapid, pentru ca voi pune un mesaj de atentionare in locul site-ului pana in data de 30.11.2012, cand il voi da oficial spre vizualizare (pentru a-l analiza cu comisia concursului).

Multumesc anticipat!

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

• 400MB spatiu gazduire, POP3 email, PHP5, MySQL
  • Suport profesional non-stop
  • Subdomeniu gratuit la unul din domeniile noastre xhost.ro, pluto.ro, marte.ro, sapte.ro, trei.ro, uv.ro, octopis.com, ws43.com, sufx.net si lydo.org (Exemplu NUME.xhost.ro)
  • Panou de administrare
  • 100Mb/s acces internet, downtime garantat sub 0.01% / luna
  • Trafic nelimitat

Acestea sun beneficiile oferite pentru un pachet gratuit cum am comandat eu.

Nu am gasit restrictii si nimic altceva care sa-mi indice asta. Am cautat si in panoul de administrare:

In Administrare site web scria la manager de fisiere:

Pe serverul de FTP in contul creat, puteti uploada orice fel de fisiere precum si crea sau sterge directoare si fisiere. Nu stiu daca asta se refera la ce vreu eu sa fac. Nu ma pricep la servere si chestii de genul. Si pe acesta l-am facut pentru concurs, altfel nu ma complicam. Pana acum am lucrat doar offline, ca sa invat.

V-as ruga totusi sa ma ajutati cu niste coduri. Multumesc...

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Florin,

fa niste experimente simple

1.pune un fisier bla.html in root (pe host) si vezi daca-l poti accesa din browser.

2.pune fiserul swf si repeta testul.

3.redenumeste swf in *.txt si vezi daca-l acceseaza ca fiser, daca da, atunci probabil ca e restrictionat. (extensia swf) si probabil e vre-un fisier de conficurare pe host care trebuie editat.

RR

Link spre comentariu

Am facut testul si cand l-am incarcat cu extensia txt nu mi-a afisat nimic. Nu stiu ce sa zic. M-am gandit apoi la altceva:

Atunci cand am exportat animatia din AfterEffects, mi-a mai facut 2 fisiere:

Un jacascript, acel AC_Run... despre care am aflat ulterior ca este necesar pentru functionarea aplicatiei pe server, si un fisier htm (Daca tin mouse-ul pe el, imi apare la descriere HTML file...oricum il deschide cu mozila).

M-am uitat la sursa acestei pagini htm si am luat de acolo codul pentru incarcarea animatiei. Offline merge perfect, dar pe server nu merge, nici cu acest javascript. Nu pot incarca aici arhiva cu cele trei fisiere, pentru ca are 12 Mb.

Nu stiu ce sa mai fac...Nu cred ca este restrictionat, pentru ca am pus si jocuri pe site si merg fara probleme.

As vrea sa stiu totusi daca se mai poate ceva, pentru ca este 1Decembrie...data la care comisia deja incepe sa analizeze site-urile si nu mai pot sta din cauza acestei probleme. Oricum o sa pun altceva in locul animatiei, pentru ca nu mai am timp sa stau de ea sa vad de ce nu merge.

Multumesc pentru ajutorul acordat pana acum!

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Tu vrei pe hosting free sa faci streaming cu fisiere creeate in AfterEffects ? Nu m-ai crezut.

Hosting-ul e de mai multe feluri, ca sa faci ce vrei tu iti trebuie un mic VPS, pentru ca trebuie sa intri pe partea de server, sa faci niste setari pe acolo, ca sa-ti permita sa rulezi acel AC_Run.. ma intelegi, nu!

Sau foloseste un soft care sa-ti creeze numai fisierul .swf - complet/corect.

Citisem candva pe net despre o smecherie. Daca ai VPS, poti sa faci VPS-ul sa-ti randeze animatia. COOL dar trebuie sa fii guru.

Timpul a expirat si din pacate nu cred ca ai timp sa pui in aplicare nici solutia admin-ului, destul de ieftina, dar asa se intampla cand vrem sa ne iasa totul perfect si MOCA. :yes:

Link spre comentariu

Am o alta problema legata de acest site:

Am conceput acest site in asa fel incat continutul propriu-zis (text, imagini, etc.), sa se gaseasca intr-un container div cu width: 1000px si height: 370px. Padding-ul l-am pus 5px, ca sa nu stea lipi continutul de margini si am setat overflow-ul: auto, astfel incat sa poti vedea in acel container cu height 370px, un continut care in mod normal ar ocupa mai mult. Ideea este urmatoarea: Vreau sa pun un volum mare de informatie in acel div (text), asa ca am hotorat sa pun la inceputul containerului linkuri (jump) catre titlurile care vor aparea in acel container, pentru a nu fi nevoie sa rulezi pana iti vine rau sa gasesti ce vrei.

Ex: <a name="Titlu_Tinta"></a>

<a href="#Titlul_Tinta">Mergeti la...Titlul_Tinta</a>

Problema este ca acel cuvant, fiind foarte jos (sa zicem pe la 4000px height in acel div cu scroll cum ar veni), iar pagina mea html neavand mai mult de 1024px height, nu merge decat pana la sfarsitul paginii html, nici decum pana la cuvantul tinta. Din asta inteleg, ca acest tip de legatura, nu functioneaza decat pentru pagina principala, nu si pentru containerele interioare cu scroll ca al meu. Pot face aceasta legatura sa functioneze si pentru acest container? (Sau in general vorbind, pentru orice element continut in pagina html)?

Sper ca nu v-am pierdut in descriere... Astep un raspuns urgent!

Multumesc!

Tu vrei pe hosting free sa faci streaming cu fisiere creeate in AfterEffects ? Nu m-ai crezut.

Hosting-ul e de mai multe feluri, ca sa faci ce vrei tu iti trebuie un mic VPS, pentru ca trebuie sa intri pe partea de server, sa faci niste setari pe acolo, ca sa-ti permita sa rulezi acel AC_Run.. ma intelegi, nu!

Sau foloseste un soft care sa-ti creeze numai fisierul .swf - complet/corect.

Citisem candva pe net despre o smecherie. Daca ai VPS, poti sa faci VPS-ul sa-ti randeze animatia. COOL dar trebuie sa fii guru.

Timpul a expirat si din pacate nu cred ca ai timp sa pui in aplicare nici solutia admin-ului, destul de ieftina, dar asa se intampla cand vrem sa ne iasa totul perfect si MOCA. :yes:

Ai dreptate...nu mai am timp, dar multumesc de sfat...o sa tin cont!

Astept un raspuns la intrebarea de mai sus...multumesc!

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock