Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

Completare rubrica "Web Links"

Recommended Posts

Am deschis acest topic pentru ca intentionez sa definitivez rubrica Web Links iar ca sa fac asta m-am gandit sa platesc pe cineva sau mai multe persoane care sa caute informatiile necesare, pentru inceput, 50 de web link-uri pentru fiecare categorie. Deci un web link inseamna un rand cu denumirea site-ului (sau a paginii web); adresa URL si descrierea paginii web (minim 50 de caractere).

 

Adresele web trebuie sa fie unice, deci nu accept mai multe paginii web din acelasi web site. Totodata, nu accept site-uri de companii (firme). Deci, as dori site-uri cu caracter educational sau gen hobby in tehnica/constructii (electrotehnica, electronica, mecanica, amenajarii interioare si exterioare etc).

 

Informatiile vor fi furnizate in format MS EXCEL, mai exact un fisier excel unde fiecare foaie de lucru (sheet) reprezinta denumirea unei categorii a rubricii Web Links. Deci, fiecare sheet va avea 50 de randuri, pentru inceput.

 

Deci, pentru cine este interesat sa castige, cum zic meseriasii, un ciubuc, ii rog sa posteze aici sau sa foloseasca mesageria privata. Va rog sa licitati pentru un singur rand sau web link si/sau pentru tot proiectul (50 randuri/web link x 7 categorii = 350 randuri/web link-uri). Daca veti dori sa va alaturati acest proiect, atunci va rog sa-mi trimiteti un sample, cu doua sau trei randuri completate, urmand ca dupa finalizarea primelor 50 de randuri sa-mi trimiteti documentul excel. Eu voi analiza primele 50 de randuri, iar cele care sunt acceptate, numai pentru acele veti primii suma respectiva. Daca la un moment dat, sa presupunem, ca va blocati sau nu mai gasiti informatii - putin probabil dar e posibil - dupa aceea tragem linie si in functie de cate randuri trimise aveti acceptate, numai pentru acele randuri veti primi suma respectiva.

 

Astept si sunt bine primite propuneri care consta in deschiderea altor categorii sau scindarea celor existente.

 

Persoana care doreste sa ma ajute in acest sens trebuie sa aiba obligatoriu un cont paypal.

 

Subiectul va fi deschis pana la 1 decembrie, timp in care, ma voi hotara, care vor fi castigatorul (sau castigatorii).

 

Numai bine

iar daca sunt intrebari suplimentare, va rog sa le postati aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

donpetru, ce spui de 1 leu pentru fiecare rand completat sau fiecare web-link ?

 

cu stima

dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dan_e, este "bidul" tau final ?

 

Informativ, vreau sa va spun ca am primit, nu numai aici in forum, ci si in alte site-uri, "bid-uri" mai mici ca alt tau. Daca poti sa-mi trimiti un sample in excel, atunci ar fi perfect.

 

Pana la 1 decembrie (cu posibilitate de prelungire cateva zile) ma voi hotara care va fi castigatorul: din tara sau strainatate, de ce nu! Vom vedea: cel mai bun sample excel si cel mai mic pret vor castiga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.