Sari la conținut

Solenza, Matiz sau Golf3 ? This is the question.

SIG

Postări Recomandate

Daca Golfu' 3 este adus din Germania este o bijuterie (mosu bate de departe la fiabilitate orice dacia sau matiz).Am un prieten care are golf 2!!!,arata brici, nu are rugina pe dedesupt sau prin alte "locuri" sensibile,dar este din Germany.Solenza este una dintre cele mai reusite dacia (intrebati taximetristii,ei stiu cel mai bine),dar are meteahna spusa mai sus din cauza tablei prost sablata si tratata.Matiz e cat o scoica,daca vine din sens opus un tir cu viteza si esti singur la volan poti ajunge cu rotile in sus :rofl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Matiz e cat o scoica,daca vine din sens opus un tir cu viteza si esti singur la volan poti ajunge cu rotile in sus :rofl:

Nu pot sa nu remarc nota de ironie,insa vreau sa completez ca asta depinde numai de sofer si nu de tipul de masina...totusi ar mai fi un criteriu si anume dupa 4-5-6 ani, care din masini crezi ca o vei vinde mai usor la pret mai bun? golful 3, chiar daca au fost fiabile a cam trecut vremea lor,Solenza n-o cunosc decat din auzite insa de Matiz am o parere cat se poate de buna,in afara de consumabile nu i-am schimbat nimic :whistling: si cel putin pentru circulatia din oras(80%) e ok.

Link spre comentariu

Cea mai buna masina acum e un LOGAN sau, ceva mai +++, un VW Golf V sau VW PASSAT.

La Solenza am auzit ca nu se produc piese de schimb iar la Matiz, e tot pe acolo, + ca este si mic, nu-i deloc spatios.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Din cate stiu eu, Solenta are motorizari diferite, despre care nu se vorbeste.

Din experienta personala cu masini folosite, pentru deplasari in oras, Matiz pare optiunea optima, iar pentru deplasari lungi, Solenta ar fi alegerea, caci Golf-ul e cam vechi si greu de gasit orice piesa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock