Jump to content

Recommended Posts

Caut de ceva vreme, in vederea dezvoltarii unei aplicatii mai vechi, un DSP cu un raport calitate-pret destul de bun. Analizand diversele documentatii de profil de pe internet, am ajuns la un DSP produs de Texas Instruments, care are caracteristicile care ma intereseaza. Este vorba de modelul TMS320F28335 cu un pret per bucata variind de la 120 la 185 lei fara TVA.

 

As dori sa stiu:

1. Cat de usor este de lucrat cu aceste DSP-uri de la TI ? Aveti ceva alternative ?

2. Am cautat dar fara prea mult succes un kit de programare (o schema ceva) precum si un soft pentru dezvoltarea aplicatiilor. In acest sens as dori cateva solutii.

 

Informativ, in acest DSP as vrea sa dezvolt o aplicatie de control vectorial al unui invertor, aplicatie ramasa in sertar de mult timp, undeva de prin anul 5 de facultate. Soft-ul il am scris in C++ de cand eram student, urmeaza doar sa-l adaptez si sa-l scriu in DSP. Ramane sa ma hotarasc la modul de implementare: numai bucla de curent SAU bucla de curent / optional bucla de tensiune. Oricum, este un proiect pe termen mai lung avand in vedere si timpul liber disponibil, destul de redus in aceasta perioada.

 

Numai bine si poate, am noroc, de ceva recomandari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.