Sari la conținut

Postări Recomandate

Caut de ceva vreme, in vederea dezvoltarii unei aplicatii mai vechi, un DSP cu un raport calitate-pret destul de bun. Analizand diversele documentatii de profil de pe internet, am ajuns la un DSP produs de Texas Instruments, care are caracteristicile care ma intereseaza. Este vorba de modelul TMS320F28335 cu un pret per bucata variind de la 120 la 185 lei fara TVA.

As dori sa stiu:

1. Cat de usor este de lucrat cu aceste DSP-uri de la TI ? Aveti ceva alternative ?

2. Am cautat dar fara prea mult succes un kit de programare (o schema ceva) precum si un soft pentru dezvoltarea aplicatiilor. In acest sens as dori cateva solutii.

Informativ, in acest DSP as vrea sa dezvolt o aplicatie de control vectorial al unui invertor, aplicatie ramasa in sertar de mult timp, undeva de prin anul 5 de facultate. Soft-ul il am scris in C++ de cand eram student, urmeaza doar sa-l adaptez si sa-l scriu in DSP. Ramane sa ma hotarasc la modul de implementare: numai bucla de curent SAU bucla de curent / optional bucla de tensiune. Oricum, este un proiect pe termen mai lung avand in vedere si timpul liber disponibil, destul de redus in aceasta perioada.

Numai bine si poate, am noroc, de ceva recomandari.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4711-dsp-tms320f28335/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock