Sari la conținut

As dori schema pentru un filtru 2 cai pentru boxe tesla daca se poate

Postări Recomandate

Da multumesc frumos pentru sfat. Dar omu cat traieste invata astazi putin maine putin poate dau la unii durere de cap, ceea ce imi cer si scuze... La o adica, vreau sa spun ca a fost foarte simplu sa modific un amplificator tesla pe calculator cu mufa si iesire, si sa ii adaug sursa de curent de la un transformator de laptop, dar ma oftica ca 3 piese pentru voi simple la mine e complicat. Si de aceea as vrea sa invat si eu... deci daca se poate sa fiu ajutat(impins de la spate)... Dar vad ca pana si pe site-uri serioase ca acesta, e ca pe net... se trezeste cineva anume sa zica...ceva, care mi sa parut total aberant, nu scriu un discurs, postez pe un site. Deci ajutor va rog. As dori datele cu care sa construiesc aceea bobina de 1mH, cat despre acei condensatori bipolari... trebuie sa ii cumpar ca nu cred ca am asa ceva prin casa. Multumesc celor care sunt seriosi.

Editat de mihairazvan96

Daca ati calculat cu programul din postul 3, puteti alege o varianta din cele expuse in tabelul generat.

Editat de miron1947

da am calculat... acuma fac bobina :) sa vedem ce iese: ultima de jos am aleso cu 26 2.08 Ohms 0.28 Inches

( 7.09 mm) 0.56 Inches

( 14.18 mm) 156 0.016 Inches

( 0.42 mm) 50 Watts 51.1 feet

( 15.6 m)

sa vedem acuma ce iese dar ce pot folosi mai exact in locu condensatorilor ? ca am inteles ca merg si cei de start la motoare gen de flex. sau daca aveti idee de o schema mai simpla ceva ce ma poate ajuta

M-am uitat la un furnizor de componente si cei bipolari la aceiasi valoare sunt mai ieftini, cel bipolar 6,8uF= 3lei, iar cel pentru motoare, 6,3uF= 5,5lei.

Editat de miron1947

Te rog sa citesti cu atentie:

1 -aparatele de masurat inductante ,capacitati sunt mai rare pentru amatori.Asta inseamna ca vei calcula ,vei realiza ceva si gata .Sigur nu ai un osciloscop sa vizualizezi semnalele intrare-iesire filtru.

2-cei care ti-au raspuns sunt oameni cu multa rabdare ,asculta sfatul ,intra pe un site de magazin si comanda un filtru ,si eu am comandat ,ca sa fiu mai sigur.Iti dau pe mail adresa magazinului.

3-daca electronica este limba straina pentru tine ,incepe de la A catre Z si scrie romaneste ca sa nu fi si tu strain pentru noi,sa stim cesa-ti raspundem.Domnul Miron are un moto din Galileo Gaalilei,e valabil aici!

Ok. Am inteles, si le multumesc frumosc, celor care mi-au raspuns... ce mai pot sa zic am realizat bobina ...care mi-a dat din calculul de pe acel site... mai ramane sa imi cumpa piesele ca observ ca nu am condesnsatorul bipolar. in rest am tot. Problema nu erea faptu ca nu stiu sa scriu. Problema erea ca scriam ceva de genu: a`ti da(a-ti lua)... dar ma rog o sa incerc sa cumpar condensatorii bipolari, si revin cu un coment sa zic ceea ce mi-a iesit. Multumesc frumos. bafta, in special celor cu rabdarea up, oricum nu cred ca am pus chiar asa de mult rabdarea la incercare. Salutare revin cu ceea ce mi-a iesit :).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock