Sari la conținut

Cose pentru lipit

miron1947

Postări Recomandate

Nu cred ca faceti reclama. De altfel este evident ca asemenea cose, le confectioneaza doar cei ce produc in domeniul electro si detin matrite pentru asemenea piese. Un producator foarte puternic - odinioara - era Electromagnetica Bucuresti, care in mod precis fabrica o gama larga de astfel de cose. Probabil, ca ele se mai produc ici-colo, pe la producatorii de electromotoare, sau piese electrice auto. Nu vad de ce cineva ar considera, ca este o reclama gratuita. Parerea mea este ca trebuia sa comandati 250 de bucati. Asemenea cose, nu se stie niciodata cand sunt utile.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut o cutie(de Ness) plina cu cose, dar am folosit si am tot dat si acum am ramas fara.N-am ce sa fac cu 250, la cat de putine utilizez acum.Daca se termina, stiu acum unde sa comand.

Daca nu se considera reclama, firma este TME, dar daca este considerata reclama, il rog pe donpetru sa stearga portiunea aceasta de text si trimiterea.STO-M3/NC - Terminal cu ureche pentru lipire | Transfer Multisort Elektronik

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Am avut o cutie(de Ness) plina cu cose...

Eu inca mai am o cutie, dar nu chiar de ness... doar de tic-tac:

ic06qx.jpg

Provin de la fosta Uz. Electronica din Baicului...

Link spre comentariu

Da, eu le obtineam contra cost de la delegatul nostru cu aprovizionarea, tot de prin Bucuresti le aducea si nu numai cose(cutia de Ness cred ca umplut-o pe banda de fabricatie), placat, cablu ecranat, cutii metroset...

P.S.

Pana la urma, cosele m-au costat 31lei, pretul din comanda era fara TVA.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Probabil doar cei din generatia noastra mai sunt interesati de asa ceva...

Sunt interesati toti aceia, care vor sa faca un lucru in mod profesionist. Exista anumite componente, sau situatii, in care cosele, papucii, etc, sunt accesorii de neanlocuit. Poate ca cei pe care-i excludeti, nu sunt interesati de ele. Sau poate ca da. Oricum, totul este brevetat de mult timp. Nu trebuie sa fii Edison, ca sa iti dai seama ca la cablul unui electrod de sudura, sau al unuia de masa de la aceeasi instalatie, ai nevoie de un papuc. Pe de alta parte, atunci cand vrei sa realizezi o punere la masa dupa toate regulile, ai nevoie de cose multiple. Cele simple, se mai pot utiliza uneori si in locul papucilor - la curenti mai mici.

Au si argintate, M3 si M4.
Se referea la capse, nu la cose. Capsele argintate, sunt relativ mai greu de gasit. Daca aveti conductor din argint electrotehnic de dimensiuni adecvate scopului, va pot confectiona cateva zeci de bucati la strung. Asijderea, daca aveti crampeie de tabla din argint electrotehnic. Se poate confectiona un poanson pentru ambutisarea lor. Argintul fiind foarte maleabil, capsele adanci se pot in general ambutisa dintr-o singura operatie. Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Stie cineva unde se pot cumpara/comanda post-9-0-60578800-1350719219_thumb.jpg cose pentru lipit M3?

Ecas, Bucuresti, (catalogul albastru-Pasive), Grup produse F1211 denumire: Soldering Eyeles (silver-plated)

Cod ROL4470 Diam mare 5,5mm, gaura 3,2mm lung 12mm

Cod ROL4814 Diam mare 6,5mm, gaura 4,3mm lung 18mm

Contactul cu firma o aflati pe net (Google)

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock