Sari la conținut

Convertor DAC 24 bit pe USB

flixering

Postări Recomandate

Am tot cautat pe internel o schema pentru un convertor digital-analog pe 24 de biti care sa aiba intrare USB si iesire audio analog. Insa am gasit numai pe 16 biti. Dupa ceva cautari am gasit un DAC pe 24 biti, CS4334 care ii destul de ieftin, insa are intrare pe I2S.

Cunoaste cineva un controller USB pe care sa-l pot conecta la CS4334.

Am gasit scheme cu urmatoarele controllere insa nu le pot comanda de pe farnell: TE7022

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://en.store.creative.com/sound-blaster/sound-blaster-x-fi-hd/1-19829.aspx

va fi greu sa faci asa ceva mai ieftin de 79 Eur.

ai nevoie de o interfata USB - xxx (xxx poate fi orice, SPI, Paralell) - un buffer cu FIFO si resampler care sa encodeze I2S pentru CS4334. Asta se poate realiza cu un FPGA de marime mica.

dar mai trebuie sa scrii drivere pentru PC (USB) si software, si toate astea sa fie mai ieftine de 79 Euro.

RR

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock