Sari la conținut

universum hifi 7500 SL


Postări Recomandate

Este o linie audio formata din radio, deck, pickup si amplificator. Eu detin doar amplificatorul si imi face probleme la pornire: releul care conecteaza boxele la iesirea amplificatorului cupleaza abia la aprox 5 minute de la pornirea amplificatorului si pe deasupra se mai aude si un pacanit in boxe uneori la cuplarea lui. Pe langa asta daca lovesc usor amplificatorul releul decupleaza si recupleaza din nou cu acelasi pacanit. Ma gandesc ca e vorba fie de vreun condensator, fie de un contact mai slab sau chiar contactele releului... O schema m-ar putea lumina un pic :smile:

post-985-0-37056400-1349896618_thumb.jpg

Editat de marius_med
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock