Sari la conținut

Subwoofer activ > pasiv

dragos1294

Postări Recomandate

Detin un subwoofer activ xqpd(o replica la xplod) de 500w. Intrebarea mea este daca anulez statia si montez subwooferul la alta statie de 500w sau mai mare, pot sa am un ''bubuit'' mai mare? Multumesc.

Si inca ceva subwooferul, scrie ca este de 500w, si statia este de 500 sau doar boxa?, pt ca nu mi se pare a fi de 500w sau se poate sa fie din cauza player-ului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subwoofer de 300W, in visele tale, poate, dar ampliful lui e de cel mult 100W.

Am vazut o statie auto SONY care in magazin e vreo 800 lei si scria pe ea vreo 500W pe canal si cand am masurat tensiunea de alimentare a amplificatorului din ea, se alimenta la +-35V. Cu tensiunea asta te duci, quality sound, in cel mult 120W.

Deci pana la subwoofere de 500W si amplificatoare auto de 500W e cale lunga. Doar pustanii neavizati mai pun botul la asemenea prostii. Scuza-mi limbajul dar sper ca vorbele mele sa te trezeasca la realitate si poate si pe amicii de a-i tai care viseaza acelasi lucru. :yes:

Link spre comentariu

Detin un subwoofer activ xqpd(o replica la xplod) de 500w. Intrebarea mea este daca anulez statia si montez subwooferul la alta statie de 500w sau mai mare, pot sa am un ''bubuit'' mai mare? Multumesc.

Si inca ceva subwooferul, scrie ca este de 500w, si statia este de 500 sau doar boxa?, pt ca nu mi se pare a fi de 500w sau se poate sa fie din cauza player-ului?

Eu nu as face asta. Risti sa strici subwooferul mai tarziu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock