Sari la conținut

Download problem

dragos1294

Postări Recomandate

Cand descarc un soft de pe internet, dau click pe download imi apare unde sa il salvez, ok, si cand incepe sa se descarce imi apare mesajul '' numele fisierului '' could not be saved, because the source file could not be read.

Try again later or contact an administrator. Ce pot sa fac sa remediez problema, folosesc FireFox 15, am incercat si cu IE dar la fel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat sa descarc de aici:

http://www.dvdvideos...3-Converter.htm

programul Free Video to MP3 Converter iar antivirusul m-a avertizat ca fisierul respectiv e posibil sa fie infectat cu Toolbar Conduit (sau poate permite prin internet infectarea calculatorului cu acel virus). Daca antivirusul care il aveti nu este setat sa afiseze avertizari, nu va arata acel mesaj, dar va deconecta receptia antivirusului producand un mesaj care se termina cu:

system path.... could not be saved, because the source file could not be read.

De fapt, un mesaj asemanator, ca sa nu spun identic, este si cel afisat in una din imaginile de mai sus, mesaj care s-a afisat si in cazul meu dupa ce am dat "disconnect" la avertizarea antivirusului.

In fine, atentie mare la antivirusul folosit si verificati daca este actualizat. Apoi unele programe antivirus nu observa nimic si se poate intampla ce e mai rau pentru PC. Dar sper ca nu ati ajuns in acest caz.

Link spre comentariu

Problema este ca folosesc Microsoft Essentials care este up to date, si doar de cateva zile am aceasta problema, inainte aveam AVG Internet Security, dar nu am avut problema asta(am mai descarcat versiuni ale softului), se poate sa fie numai de la acea versiune pe care vreau sa o descarc, doar aceea sa fie infectata?

Link spre comentariu

:scratchchin: in fine, se pare ca nu am fost suficient de inteles, acel executabil nu are niciun virus, are un scam care face legatura pe internet cu... "presupus virus". Deci, acel asazis scam reprezint un mic programel care vrea sa se conecteze la internet sa descarce acel Toolbar Conduit. Problema este ca nu toti antivirusi pot detecta acest lucru, cu atat mai putin un antivirus gratis de pe un site web a carui numar de amprente de virusi din baza de date este mult redus.
Link spre comentariu

• 6 months later...

@Nicu94

Dac? vrei neap?rat s? iei documentul, po?i face c?teva capturi de ecran

apoi po?i salva imaginile ca .png, sau .tiff, le ?ncarci ?n Abbyy FineReader

?i le transformi ?n document Word editabil.

Uite un mic exemplu aici.

De fapt, cam tot ce-au postat b?ie?ii pe blogurile lor se poate lua a?a.

Editat de klaxxon
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock