Sari la conținut

UN AMPLIFICATOR SIMPLU !

Barbos Radu

Postări Recomandate

AMPLIFICATOR SIMPLU AICI !Am gasit acest amplificator extrem de simplu , zic eu ! , ce parere aveti ? Se merita sau nu ? Astept indicatii despre cum ar fii cel mai bine sa abordez schema practic,am plecat sa incep treaba !

LATER EDIT ! - Am inceput proiectatea PCB-ului si intre timp m-am gandit sa va intreb ce incinte acustice sa folosesc cu acesta?Mentionez ca il fac stereo ! DL. DONPETRU cam ce s-ar potrivi mai bine dupa putinele caracteristici si performante expuse pe pagina de internet din link ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar foarte simplu amplificatorul asta Radule. Totusi, sunt curios sa ne spui cat de bine se aude. L-ai putea posta la scheme de amplificatoare audio. Am mai vazut si alte scheme pe acolo. Ce spui ???

p.s. realizarea practica ai putea sa o arati la "proiecte diy".

Link spre comentariu

Chiar foarte simplu amplificatorul asta Radule. Totusi, sunt curios sa ne spui cat de bine se aude. L-ai putea posta la scheme de amplificatoare audio. Am mai vazut si alte scheme pe acolo. Ce spui ???

p.s. realizarea practica ai putea sa o arati la "proiecte diy".

Am inteles Dl.releu , scuze ! Rog pe Dl.Donpetru sa mute topicul !

Link spre comentariu

Pai conform indicatiilor imi trebuie o sursa de alimentare asimetrica de + 40 V la 2 amperi,stabilizata,deci un traf cu vreo 2,5 ... 3 amperi zic eu ajunge,dublu 5 ... 6 amperi !

Ca sa vedeti recomandarile complete ale celor care au expus acest amplificator , care mai contine si un toncontol si sursa stabilizata apasati AICI

Admin edit: Rog ca pe viitor daca durata intre doua postari succesive este mai mica de o ora, daca mai aveti ceva de adogat sa o faceti tot in ultimul post din topicul respectiv, utilizand functia EDIT.

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Admin edit: Rog ca pe viitor daca durata intre doua postari succesive este mai mica de o ora, daca mai aveti ceva de adogat sa o faceti tot in ultimul post din topicul respectiv, utilizand functia EDIT.

Multumesc de intelegere.

Am inteles DL.DONPETRU si imi cer scuze !

Constructia acestui amplificator merge destul de bine insa m-am lovit de faptul ca nu gasesc tranzistorul irf 9530, am gasit doua bucati irf 530 si o singura bucata irf 9530.Am intrebat daca au la magazin echivalente pentru acesta , au spus ca exista dar ca nu au,iar daca ar fii sa gasesc echivalent ''perfect''din punct de vedere electric ar fii oare echivalent si mecanic , adica la pini ? Care ar fii acele echivalente ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock