Sari la conținut

Amplificator de radioficare defect

orlandobarbulescu

Postări Recomandate

Buna ziua.

Aveti cumva schema amplificatorului BO-CD250? http://www.gm-elektronik.ch/download/prospa_BO-CD_en.pdf

Nu mai functioneaza si din imagine se vede ca ceva e ars.

Nu sunt familiarizat cu amp in clasa D cu transformator de iesire(100v/40 ohm) dar totusi nu e prea mic etajul final pr 250 W?.

Multumesc pentru raspunsuri.

post-2227-0-79725800-1347958534_thumb.jpg

post-2227-0-28651600-1347958544_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Manualul de service sau schema acelui amplificator audio este aproape imposibil de gasit. Dar de ce nu ati incercat sa-l reparati? Are cumva transformatorul (de iesire/linie) defect ? Daca da, atunci puteti sa incercati sa inlocuiti transformatorul cu altul echivalent.

Link spre comentariu

Donpetru, transformatorul e bun. Am legat o tensiune alternativa de 24v si am obtinut aprox 80 v la iesire.

Am gasit totusi o schema asemanatoare, adica foloseste cele doua integrate ce le am si eu pe placa

Am gasit arse cele 4 rezistente de feedback Rfl1-4 si probabil MOSFETURILE lm 4652 pt ca e placa inegrita in jurul lui.

Oricum problema mi-a fost luata din mana, statia va fi trimisa in Elvetia la producator.

Era totusi interesant de depanat. Va multumesc pentru raspunsuri.

post-2227-0-22730700-1348049405_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock