Sari la conținut

Philips 14GR1227/10B

Postări Recomandate

Am luat de ocazie acum o luna TV-ul din titlu pentru bucatarie sa prepare nevasta mancaruri cu aroma de telenovela.Toate bune si frumoase pana aseara cand asa din senin in timp ce mergea a disparut imaginea si sunetul,fara poc sau alte artificii.Ledul de stand-by se stinge si se aprinde din telecomanda.

Azi l-am desfacut sa vad ce si cum.Primul lucru am vazut ca tensiunea de 95 v de la sursa lipseste:am schimbat mosfetul de pe sursa si cu bobina 5660 scoasa am tensiunea de 95v,cand o pun la loc nu mai este.Am verificat transistorul de pe baleiaj oriz pt ca am vazut ca pe condensatorul de 47 micro (in schema 2531) avea pe el o rezistenta de 39 ohmi,tranz era bun cu toate piesele de pe linga el(dioda si conzii),mai ramanea trafo linii pe care l-am scos de pe placa si l-am masurat .Avea o rezistenta de 34 ohmi intre pinii 6/10 si pinii 8/9 .Care este problema, este dus trafo linii?

GR1-AX2.pdf

philips_gr1ax_service-tips.pdf

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4655-philips-14gr122710b/
Distribuie pe alte site-uri

• 10 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock