Sari la conținut

Cum realizez un banner transparent?

ionut90

Postări Recomandate

Imi poate spune cineva care este cel mai ieftin si bun software pentru a da transparenta unui banner web, de fapt, o imagine statica nu animata.

Sa dau un exemplu, este super banerul acestui site de sus, cu tranzistoarele EFT si AC, super, se incadreaza perfect in content. As vrea sa stiu cum pot sa fac si eu unul ? Si cum s-a facut poza? :ball:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Transparenta banner-ului cu EFT-uri de mai sus am realizat-o cu programul Corel PaintShop Photo Pro X3. Poza banner-ului am realizat-o - nu glumesc - pe un tamburel in balcon dupa ce am scos toate revistele pe care le aveam in colectie. Imaginea a fost realizata cu un aparat foto tip Nikon L120 la un unghi de 45 de grade, la lumina soarelui. Dupa vreo 50 de fotografii am ales fotografia "castigatoare" care contine imaginea cu EFT-uri, extrasa dintr-un numar al revistei Tehnium din anii '70.

Imaginea banner-ului o aveam in minte mai demult. A fost foarte greu sa gasesc imaginea care sa se potriveasca cu template-ul actual a site-ului. De fapt, am avut la dispozitie o saptamana ca sa ma hotarasc asupra template-ului, care, intr-adevar, foarte multe persoane mi-au spus ca face cinste numelui Tehnium sau ca se potriveste perfect cu tema acestui site.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock