Jump to content
Sign in to follow this  
ionut90

Cum realizez un banner transparent?

Recommended Posts

Imi poate spune cineva care este cel mai ieftin si bun software pentru a da transparenta unui banner web, de fapt, o imagine statica nu animata.

Sa dau un exemplu, este super banerul acestui site de sus, cu tranzistoarele EFT si AC, super, se incadreaza perfect in content. As vrea sa stiu cum pot sa fac si eu unul ? Si cum s-a facut poza? :ball:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Photoshop, Corel, Gimp etc.

practic orice program de prelucrare grafica care poate procesa mai multe Layere (straturi)

RR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Transparenta banner-ului cu EFT-uri de mai sus am realizat-o cu programul Corel PaintShop Photo Pro X3. Poza banner-ului am realizat-o - nu glumesc - pe un tamburel in balcon dupa ce am scos toate revistele pe care le aveam in colectie. Imaginea a fost realizata cu un aparat foto tip Nikon L120 la un unghi de 45 de grade, la lumina soarelui. Dupa vreo 50 de fotografii am ales fotografia "castigatoare" care contine imaginea cu EFT-uri, extrasa dintr-un numar al revistei Tehnium din anii '70.

 

Imaginea banner-ului o aveam in minte mai demult. A fost foarte greu sa gasesc imaginea care sa se potriveasca cu template-ul actual a site-ului. De fapt, am avut la dispozitie o saptamana ca sa ma hotarasc asupra template-ului, care, intr-adevar, foarte multe persoane mi-au spus ca face cinste numelui Tehnium sau ca se potriveste perfect cu tema acestui site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.