Sari la conținut

FILE SHARING !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Sunt la ROMTELECOM serviciul CLICKNET de 3 MEGABITS , fac p2p sharing dar as vrea sa ''trag'' si de pe huburi de retea sau de pe metropolitan si as dori sa stiu ce configurari trebuiesc facute cu ip-ul pentru software de tipul apexdc,strongdc,odc,etc. ce coduri trebuiesc formate , stiu ca pe retea trebuie un cod iar pe modem adsl altul !

Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...

In primul rand Clicknet ofera conectivitate broadband la internet. NU ofera nici un fel de acces metropolitan , conexiunea realizandu-se direct la serverul romtelecom nu la diverse servere de retea samd , iar conexiunea nu utilizeaza o retea locala cum sunt ceilalti provideri. Acest lucru este un mare plus pentru romtelecom pentru ca inseamna stabilitate mult mai mare si o garantie a benzii de 100% fata de orice alt provider. Pentru configurarea oricarui client DC ( apexdc , dc++ , strongdc ... ) nu este necesara nici o setare exterioara programului! Toate setarile se fac din clientul dc. Ip-ul romtelecom este oricum dinamic , deci cand o sa va conectati iarasi la internet o sa aveti alt ip.

Link spre comentariu

• 1 year later...
Sunt la ROMTELECOM serviciul CLICKNET de 3 MEGABITS , fac p2p sharing dar as vrea sa ''trag'' si de pe huburi de retea sau de pe metropolitan si as dori sa stiu ce configurari trebuiesc facute cu ip-ul pentru software de tipul apexdc,strongdc,odc,etc. ce coduri trebuiesc formate , stiu ca pe retea trebuie un cod iar pe modem adsl altul !

Multumesc !

Eu sunt tot la romtelecom, acum de pinde de care modem ai? ai modem ADSL sped touch 516 sau 546 (iesiere ethernet) sau USB.

Daca ai iesire ethernet te connectezi la internet prin user si parola, sau ai net din prima cand ai deschis calculatorul fara PPPoE la internet.

Eu de ex am internet direct la romtelecom am modem speed touch 516 si eu cum am deschis calculatorul am net.

in start intru in run si aici scriu cmd

Start->run scrii cmd, in fereastra neagra care iti va apare scrii ipconfig , si vezi ce ip-uri iti apar. daca iti apar cu 192.168.x.x trebuie facute niste setari la strong sau odc ce ai tu, dar daca ai apexdc, e mai bun ca faci o data setarile si raman valabile ca sa fii activ, banuiesc ca tu esti acum pe passiv ca sa poti descarca.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock