Sari la conținut

potentiometre

Postări Recomandate

Buna ziua,

as dori sa aflu ce potentiometre folositi la corectoarele de ton (potentiometre rotative) sau cu care aveti cea mai mare experienta.. Ma intereseaza mai ales aspectul calitativ si raportul calitate/pret intrucat ar trebui sa achizitionez si eu cateva si insa imi este destul de greu sa ma decid pe site-urile de profil intrucat nu prea am experienta cu asfel de componente.

Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pentru raspuns, dar pe unde gasesc astfel de produse si la ce pret? Am cautat destul de mult pe net si nu am gasit pe la distribuitori astfel de produse. Mai mult de la PIHER, CTR, TELPOD, VISHAY SPECTROL (destul de scumpe), BOURNS.

Link spre comentariu

nu era vorba de ieftin si bun. Orice persoana isi poate da seama, si nu ii trebuie facultate, ca ce este scump probabil este si bun, insa tin sa precizez ca nu intotdeauna se si aplica.

Intrebarile mele faceau mai mult apel la experienta membrilor care au utilizat mai des astfel de componente si vroiam sa imi impartaseasca un pic din aceasta (care, ce tip, de pe la ce firma, raport calitate pret, multumiri sau nemultumiri). In ziua de azi, la multitudinea de oferte de pe piata nu mai poti discerne ce e bun sau rau.

Potentiometre marca PREH nu am gasit pe nicaieri, doar cateva poze cu unele pe google.

Ar mai fi o intrebare pe langa cele de mai sus: care potentiometre sunt mai indicate in montajele audio: cu pista de carbon, cermet sau plastic?

Cu respect

Link spre comentariu

Da, dar cei ceramici sunt de regula semireglabil(fiabilitate scazuta). iar la cei cu plastic compozit, nu plasticul este materialul rezitiv, ce materialul inglobat in el si fiind o tehnologie foarte recenta cerd ca au preturi prohibitive in cazul in care gasiti o oferta.Despre cei bobinati cu sarma rezistiva nu mai discut, deoarece nu se folosesc in aplicatia Dvs.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock