Sari la conținut

incinta pentru sal 2530

hemi

Postări Recomandate

Sunt incepator,si as vrea sa imi fac un subwoofer cu difuzorul SAL 2530

Va rog sa imi proiectati o incinta. Am cateva parametrii ale difuzorului,sper sa va ajute:

25 cm

8 ohm

music power:100w

power rating:80w

35-3000 HZ

90DB

QTS:0,47

QMS:4,14

QMS:0,53

Multumesc anticipat. :a9:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 33
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

inafara de ala de pe site-ul sal.va rog sa imi simulati unul cu un soft pentru incinte. ms

Crezi ca o simulare facuta de noi e mai buna decat ceea ce stie producatorul difuzorului ca e mai bine ???? Sa spunem ca facem o simulare si noua ne da volumul 50litri si producatorul a recomandat 54, acum ce rezultat il ei ca bun ???

hemi, eu iti propun sa iei ca reper rezultatele si indicatiile producatorului, e mai sigur asa.

In plus, SAL2530, este o chinazarie ungureasca faina care isi face bani, adica la cati bani ai dat pe el cam atat de bine se aude. Ce am mai observat la difurile astea SAL!!! Nu prea sunt grijulii ungurii cu realizarea practica, multe exemplare am vazut ca au mici deficiente, dar in fine... daca exemplarul care l-ai luat tu te multumeste atunci e foarte bine. Realizeaza o incinta cum zice producatorul si mai mult ca sigur o sa fi multumit.

Link spre comentariu

Crezi ca o simulare facuta de noi e mai buna decat ceea ce stie producatorul difuzorului ca e mai bine ???? Sa spunem ca facem o simulare si noua ne da volumul 50litri si producatorul a recomandat 54, acum ce rezultat il ei ca bun ???

hemi, eu iti propun sa iei ca reper rezultatele si indicatiile producatorului, e mai sigur asa.

In plus, SAL2530, este o chinazarie ungureasca faina care isi face bani, adica la cati bani ai dat pe el cam atat de bine se aude. Ce am mai observat la difurile astea SAL!!! Nu prea sunt grijulii ungurii cu realizarea practica, multe exemplare am vazut ca au mici deficiente, dar in fine... daca exemplarul care l-ai luat tu te multumeste atunci e foarte bine. Realizeaza o incinta cum zice producatorul si mai mult ca sigur o sa fi multumit.

Da aici DL.RELEU are dreptate , ei au proiectat si construit difuzorul si tot ei au proiectat incinta pentru acel difuzor,deci nu cred ca ai sa dai gres !

Link spre comentariu

da m-am hotarat o sa fac incinta proiectata de cei de la sal, numai ca o sa pun numai difuzorul de bass in ea. Sper ca o sa se auda bine :l4: . daca te rog frumos "sig" su imi spui dac se aude bine ms

Link spre comentariu

Boxa facuta contribuie la intarirea basului,fara nici o discutie.

Fermitatea lui se simte si e benefica auditiei.

Problema difului sta in excursia lui mica,am aflat din alta parte ca ar' avea doar Xmax= 3 mm.

In consecinta nu poti aplica putere prea mare la frecvente joase..

Ptr.redarea frecventelor joase la mai mult de 30 W e necesar mai mult de 3 mm excursie a conului.

De aceea producatorul il recomanda in utilizare pe post de dif de joase intr-o incinta cu mai multe cai,si nicidecum pe post de subwoofer,care sa actioneze singur in incinta. :g7:

Sunt alte tipuri de SAL,a se vedea pagina producatorului,care sunt dedicate ptr. aplicatii de subwoofer.

Dat fiind ca compromisul este baza la orice,poti folosi acest tip de difuzor singur in incinta recomandata de producator,dar cu conditia sa-i oferi o plaja de frecvente mai mare decat cea ptr. un subwoofer.

Deci sa zicem 20-500 Hz(asa am facut eu).

Asta daca vrei sa completezi un bas anemic al unor boxe stereo. :a3:

Mai jos prezint imagini cu grafice din simularile facute cu programul Unibox.

Enjoy.

Pagina_principala.pdf

imagine_comparativa.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock