Sari la conținut

Buna !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Ma aflu in aceasta comunitate de cand a luat nastere,un loc superb la care a trebuit sa renunt o perioada dar m-am intors si am gasit ceva si mai frumos,m-am intors dar am renuntat la hobbyul acesta si am inceput sa imi vand documentatia,sper sa nu fiu hulit :scare4: oricum TRAIASCA TEHNIUM AZI :1st: Dar cum zice englezul "enough about me lets talk about you" cine dintr-e vechii mei prieteni m-ar putea ajuta si la ce pret daca cumpar eu piesele cu urmatoarele :

- CLAPE MIDI (PENTRU CONTROLUL INSTRUMENTELOR VIRTUALE DIN FL STUDIO,ABLETON SI ALTE VST/VSTI)

- MIXER AUDIO CU 2IN/2OUT,CROSFADER,CONTROL TON,FARA EFECTE

- NISTE BOXE CU DIFUZOARE "NO NAME" DE LA TEHNOELECTRIC SI MIVAROM,ETC.

- AMPLIF. DE VREO 30 W RMS PE CANAL 2.1 SA ZICEM.

PRETUL MANOPEREI

LISTA DE PIESE (CUMPAR EU SI TRIMIT)

ALTELE NECESARE

CICA PRIN TIMPUL MEU LIBER DE LA LUCRUL IN 3 TURE IN FABRICA MA JOC "CREAND MUZICA VIRTUAL" INSA SANT SARAC SI STIU CA E MAI 'EFTIN ASA !

O SEARA BUNA !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock