Sari la conținut

VW GOLF 4 versus BMW old school style !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Eu cu viitoarea sotie avem unele mici ''obsesii'' cu privire la masinile care ne plac ! Ei ii place VW GOLF 4 care arata cam asa in viziunea eipost-30-1197353597_thumb.jpg iar ''obsesia''mea s-ar materializa cu asa ceva post-30-1197354228_thumb.jpg ! Ea sustine ca ii ofera o senzatie superba atunci cand conduce un golf ( pana acum a condus un ford orion diesel al tatal-ui ei) Eu am mai avut ceva experienta cu BMW-urile si am ramas agatat de aceste splendori de masini ! Motor puternic , cu consum mare ce-i drept insa.....,demaraj mai greu ( e diesel doar :d ) dar si cand pleaca ...................!!!!!!!!!!! La golf 4 ea prefera benzinarele care au si ele anumite avantaje iarna , la demaraj , dar sunt cam ''puturoase''si relativ rigide ! Visul meu ? ! Sa iau una bucata BMW ca in poza si impreuna cu viitoarea sotie care sa speram va avea un golf 4 plus prietenul prietenei ei care are tot golf 4 sa iesim pe un drum care duce intre sate si sa testam capacitatea la maxim , sa vedem care poate da cel mai mult , sa turez bmw-ul la maxim si sa-l tin asa , sa vad ce imi pot face un golf 4 pe benzina si unul pe motorina , bmw-ul fiind diesel, ce spuneti ? :109:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok! Am vazut ca pana si un VW GOLF 1 poate lasa mult in urma un BMW , nu am spus ca nu e asa , si aici ma refer la BMW diesel distanta de cursa fiind mica , practic BMW-ul nu avea nici o sansa sa ajunga la capacitate apropiata de maximum , nu ? Da ! Demareaza extrem de greu dar acest lucru se datoreaza unor probleme de ordin tehnic , ajuns insa la adevarata valoare mai greu sa faci ceva impotriva sau ma insel ? ! :109: Eu am vazut cu ochii mei un BMW de tipul celui prezentat mai sus si va spun ca facea ''ravagii''pe sosea in fata multor masini care se vor a fii superioare din multe puncte de vedere , asa ca se poate , nu ? ! :134:Si pentru ca nu va pot arata ce am vazut in Timisoara uitati aci niste testimoniale !

BMW M3 - LA BORD !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock