Sari la conținut

vreau sa cumpar un mixer dar nu stiu de care ?

titi

Postări Recomandate

Vreau sa-mi cumpar un mixer audio pana in 100Euro sau ceva mai mult si nu stiu de care sa aleg: de ala pentru DJ sau de ala mai simplu. Am vazut niste mixere Berigher simplute; ati mai lucrat cu ele, cum sunt ???? Nu stiu de care sa-mi cumpar, il vreau doar asa pentru un chef doua, pentru senzatie, etc....

Deci, de care sa cumpar. Am auzit ca Berigher nu sunt asa bune sau durabile ? Voi ce ati auzit.?

mersi...

:l4:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...."cati bani dai atat de bine se aude, te tine si atata face".

Am vazut niste mixere Berigher simplute; ati mai lucrat cu ele, cum sunt ????

Pentru acasa sunt acceptabile, in rest mai putin (depinde de model....). Iti recomand varianta DJ cum ii spui tu.

Link spre comentariu

Idea unui mixer audio este de a "mixa",practic de a combina mai multe surse de semnal , de a face corectie de ton si de ce nu de a introduce diferite efecte ! Cerinta principala este de a nu introduce distorsiuni ! A-ti spune care este cel mai bun nu cred ca este solutia , cerceteaza piata si ofertele si alege ce iti place ! Zic eu ! :a9:

Link spre comentariu

titi, trebuie sa faci rost de bani. A fi un audiofil convis costa, daca nu ... ne multumim cu ce ne da chinezul..

am inteles, acu ramane sa vad la anul de unde scot niste bani ca sa-mi cumpar un mixer. cred ca imi iau Berigher, ca de ceva mai scump nu am bani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock