Sari la conținut

Osciloscop IEMI E109-supraincalzire trafo alimentare

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am un osciloscop IEMI E0109 pe care nu l-am folosit multa vreme. Avand nevoie de o masuratoare, l-am pus in functiune si am constatat urmatorul fenomen, apare spotul pe ecran, se desfasoara, intrarea este activa, dar trafo de alimentare se incalzeste. Banuiesc ca este vorba de condensatori vechi care au curent de fuga prea mare. Nu l-am lasat prea mult timp alimentat de frica sa nu-l prajesc. Nu am documentatie, am gasit pe net o schema fotografiata in format .jpg, foarte greu de utilizat. Daca cunosteti pe cineva care poate sa-l repare, sau daca cineva s-a mai confruntat cu o asemenea problema, rugamintea mea este sa ma ajutati.

Cu multe multumiri anticipate,

Strommy

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4589-osciloscop-iemi-e109-supraincalzire-trafo-alimentare/
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu merge cu schimbatul electroliticilor din alimentare poate fi un scurt in trafo. Pe vremuri IEMI avea o reprezentanta in Iasi. Le-am dus doua E0109 si un E110 si n-au putut sa repare niciunul. Unul mi-a spus ca parca sunt facute in dusmanie, sa nu poata fi depanate. La fel cu versatesterul E0502 si cu altele.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock