Sari la conținut

clone amplificatoare audio

leo_electro

Postări Recomandate

M-am gandit sa fac un topic unde sa adunam clone de amplificatoare audio, profesionale, pentru acasa...

Am vazut pe net recent un exemplar mediocru Crown Macrotech la sub 200 USD dolari bucata:

http://www.ebay.com/itm/CROWN-COM-TECH-210-CT-2CH-300W-PROFESSIONAL-MUSIC-AUDIO-POWER-AMP-AMPLIFIER-/330730234034?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d010ee0b2

Cool! Nu! Cum vi se pare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si clone QSC pe ebay. Si nu numai pe site-uri gen ebay. Un exemplu:

http://www.ebay.com/...=item564a96de37

Oricum, cred ca nu mai are rost sa comentam calitatea acestora.

Apoi, 102 USD o clona Crown Macrotech, nici nu vreau sa ma gandesc cum e construita. Dar avand in vedere ca un transformator toroidal in China de 1kVA are un pret de fabrica (cel mai mic posibil ) de cca. 20 USD, teoretic, s-ar putea construi un amplificator acolo capabil de 400W/4 Ohmi/canal cu un cost de productie de 100 USD (dar nu mai putin).

Numai Bine

Link spre comentariu

O fi un transformator toroidal in China aproape 20 dolari dar ca sa-l aduci in RO te costa cat unul nou aici. Doar daca aduci mai multe bucati, da, se merita.

Mai astept exemple daca gasiti pe net... de la toata lumea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock