Sari la conținut

Fuse Bits ATinny2313

pereman

Postări Recomandate

buna ziua.

Ma poate ajuta cineva cu programarea Fuse bit pentru ATiny2313 cu cristal extern de 20MHZ. Conform datelor din datashet am inteles ca asa trebuie sa arate pentru frecventa maxima: CKSEL3...1=1111

Mentionez ca folosesc Code Vision AVR

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Programarea fusebits se face si in functie de aplicatie, nu numai pentru utilizarea unui anume clock.

Pe de alta parte, ati incercat sa aplicatii recomandarile din datasheet (acele cu 1111) si rezultatul cum este?

Numai Bine

Link spre comentariu

am blocat deja 3 microcontrolere, la frecvente de 1,4,8,12..nici o problema nu am avut nici odata ...de asta si acum am apelat aici....acum imi trebuie anume 20MHz pentru un generator de semnal

Link spre comentariu

am reusit sa-mi clarific intrebarile. Am adus la viata microcontrolerele blocate un un generator extern realizat in citeva minute,dar este efectiv ,frecventa este cevea mai sus de 1MHZ masurata cu un frecventmetru realizat tot de mine. Multumesc donpentru pentru acel linc am gasit cite ceva bun am reusit sa programez,, am incecat combinatii pentru experiment dar generatotul inca nu functioneaza, dar cred ca o sai dau de urma. Iata ceva poze cu toate astea..

post-5050-0-06987000-1339791559_thumb.jpg

post-5050-0-81435000-1339791570_thumb.jpg

post-5050-0-25101800-1339791577_thumb.png

post-5050-0-59684600-1339791587_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock