Sari la conținut

Postări Recomandate

Din 2010 pana acum, printre altele, a mai crescut cursul dolarului in raport cu leul si politica paypal s-a mai schimbat. Daca acum doi ani in urma cand se efectuau plati Gift nu se percepea niciun comision, acum lucrurile stau cu totul altfel, lucru refectat si de imaginile postate de mine anterior.

In fine, chiar se merita o diferenta de 450 lei ? Cati dintre voi ati risca sa economisiti acei 450lei si cati nu ?

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4522-sfat-achizitie-osciloscop/page/2/#findComment-41497
Distribuie pe alte site-uri

• 10 months later...

SALUT am eu de vanzare 3 osciloscoape FLUKE

1,FLUKE 123

2.FLUKE 125

3.FLUKE 43B

toate sunt noi cu accesorii full daca esti interesat iti pot lasa adresa mea de mail unde iti pot da mai multe deatalii , iar preturile sunt negociabile

ciobanu_grigore@yahoo.com

O zi buna !

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4522-sfat-achizitie-osciloscop/page/2/#findComment-45425

domnilor

sa am pardon.....

osciloscopul in esenta treb sa fie o "scula"(echipament) de precizie pe care sa te poti baza oricand si in orice conditii...... este total adevarat ca aproape toate produsele americane, rusesti, europene sunt produse in chia sau taiwan ..... INSA ... atentie in primul rand la clasa de precizie si sub ce marca se comercializeaza....... am incercat de-a lugul timpului mai multe serii de osciloscoape fabricate pe diverse continente sau sub diverse marci si toate cu multumirea sau nemultumirea de rigoare....... EU RECOMND SI PUN GARANTIE PE HAMEG .... MODELUL IL ALEGI IN FUNCTIE DE NECESITATI

RESTUL SUNT DISCTII DESARTE

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4522-sfat-achizitie-osciloscop/page/2/#findComment-45570

• 2 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock