Sari la conținut

Sursa Recom Power Engine

cristi_74

Postări Recomandate

Dupa ce s-a dus placa video 8800gts,am cumparat alta gtx260,dar nu vreau sa o montez pana nu schimb sursa actuala cu alta mai potenta.Am cautat pe net si am gasit asta .La 300 ron este ceva mai bun?Am vazut inainte de asta ceva corsair la 600w sau sirtec tot la 600w.Am ales la putere mai mare pt ca gts260 consuma aprox 200w din sursa.Daca este adevarat ce spune la specs 50A la 12v si eficienta de 85% nus de aruncat.

Ce parere aveti,sa o iau?

Am pe pc 2 hdd de 250 gb;4 giga ram;proc E4500;DvD RW

PS:nu postez din mandrie,chiar am nevoie de un sfat de la cunoscatori.Majoritatea spun ca sa iau de firma(chieftec,fortron,etc) dar varumeu are chieftec de 550w cu 2 ventilatoare si tot gtx260(amandoi suntem cu patima pe gaming) si se supraincalzeste in full load la jocuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca aveti un buget prestabilit in care trebuie sa va incadrati, atunci sursa de mai sus reprezinta o alegere potrivita, mai ales daca doriti o sursa de 750W. Sursa va face fata lejer la noua configuratie PC. Totusi, daca mai aveti cca. 120 lei disponibili, pe langa acei 300 lei de mai sus, atunci va recomand sa cumparati sursa Corsair 650TX:

http://www.pcgarage.ro/surse/corsair/cmpsu-650tx-v2/

Va recomand sursa asta pentru ca, pe la inceputul anului trecut, am achizitionat varianta 850TX care functioneaza si acum fara probleme. Atunci, mi-aduc aminte, am analizat mai multe surse PC de la diversi producatori, si analizand mai ales calitatea executiei interne a sursei cat si alte aspecte, am ajuns la seria TX de la Corsair (cu 5 ani garantie). Deci, daca mai aveti niste bani, nu ar fi rau sa cumparati Corsair.

Numai Bine

Link spre comentariu

Asta este bugetul de care dispun(fara sa stie nevasta).O sa iau recomul pana la urma.Nu mai vreau sa mai investesc prea multi bani in pc,o venit criza si la tamplari(nu mai este ce a fost odata).O trebuit sa ma reprofilez si pe constructii(am bagat o groaza de bani in scule).Cand aude nevastamea de bagat bani in calculator se aprinde ca benzina!!

Mersi donpetru!Prompt ca intotdeauna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock