Sari la conținut

Cum deschidem un nou topic

resort

Postări Recomandate

Dl. resort, trebuia sa deschideti un topic nou in aceasta sectiune avand ca subiect schema postata de mine mai sus. Am sa mut posturile de aici care nu au nici o legatura cu topicul intr-un alt topic a carui denumire va propun sa nominalizati.

Deci, in acest topic va rog sa postati scheme, care pot fi sau nu "insotite si de o scurta caracterizare care sa ajute la utilizarea sau adaptarea ei la nevoile celor interesati".

Am scapat ieftin! :d9: Pentru noul topic va propun denumirea " Despre schema vreau sa stiu.........?"

Motivare: In forumul electronistilor, participarea incepatorilor este modesta, predominand cei consacrati, cand statistic situatia ar trebui sa fie invers. Cauza ar putea fi teoretizarea excesiva a subiectelor in dauna interesului practic. In acest topic nou utilizatorul unei scheme logice este incurajat sa ceara lamuririle de care are nevoie in mod real.

........................................................................... ?

PS. Am lasat loc si pentru parerile pro si contra, nu ma supar, poftiti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca am fost deseori nevoit sa cer lamuriri 0ff topic ( vezi si #7), mai propun un subtopic la software cu denumirea Trucuri mici...efecte mari !

PS. Eu, ca vizitor, nu stiu sa-l deschid, ma invata cineva?

Link spre comentariu

Cred ca ar fi util,de realizat un tutorial de utilizare a tuturor facilitatilor de folosire a forumului,eventual cu print screen-uri(fiind mai sugestiv).

Mda... nu este o idee rea. Totusi, deoarece timpul momentan nu-mi permite, ati putea dvs. sau oricare user de pe acest forum sa faca lucru asta? Ati putea de exemplu sa deschideti un topic in aceasta sectiune unde sa prezentati cele mai importante print screen-uri cu modul de utilizare a forumului (deschidere nou topic, post etc..). Sau ati putea ca pentru fiecare subiect sa deschideti un topic nou.

Deci, caut un user dornic sa ma ajute in acest sens.

Multumesc anticipat.

P.S. Momentan lucrez la una din cele mai bune scheme audio de amplificare, pe care o voi structura in mai multe variante disponibile in functie de putere si pe care intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat o voi prezenta la rubrica "kituri audio de vanzare". Aceste scheme vor fi un concurent serios amplificatoarelor audio binecunoscute din seria Av si IPA. Deci, vor fi o serie de scheme audio de amplificare ale caror kituri vor fi unicat pe piata de profil din Romania si pe care in decursul anul viitor, inainte sa le prezint spre comercializare, intentionez sa le protejez pe baza unor drepturi de autor si "patent" de protectie a inventiei.

Link spre comentariu

• 3 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock