Sari la conținut

DVD Thomson DTH223E

ardeleanu bogdan

Postări Recomandate

As dori sa stiu daca la acest DVD se poate face update de firmware? Intreb pentru ca la vizionarea filmelor in format dvx, subtitrarea este afisata intr o parte si dupa aproximativ jumatate de ora nu mai este sincronizata cu imaginea Subtitrarea cu extensia srt nu o vede De aceea m am gindit ca sar putea rezolva cu un update firmware

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat sa caut niste informatii cu privire la aplicarea unui firmware la DVD-Player-ul pe care il aveti si nimic. Foarte probabil ca DVD-Player-ul Thomson DTH223E sa nu suporte firmware. Asa cum am mai spus si altadata, aplicarea unui firmware la DVD-Playere are dezavantajul ca daca update-ul soft-ului DVD-ului nu este reusit, DVD-Player-ul devine inutilizabil.

Link spre comentariu

Fiind cu chipset MTK se poate face update de firmware.

Important este sa gasesti un programator sa stie sa lucreze cu "MTK Tools" si

sa modifice firmware-ul existent in aparat cu unul care sa corespunda cerintelor tale.

Datorita ungurului "New Age" (si nu numai) chipset-urile MTK au foarte putine secrete nedeslusite ( ARM 1 si ARM 2).

Cauta pe net informatii referitoare la chipset-urile MTK si modificarea firmware-urilor

aparatelor echipate cu acest procesor ,inclusiv "sculele"necesare citirii,modificarii si rescrierii flash-ului (in proportie de 99.999% in capsula TSOP 48).Procesoarele MTK din

seria 1389 au pini dedicati RX si TX.

post-43-1197140562_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pe placa dvdului pe linga procesor mai are o memorie eeprom ,o memorie flash si o memorie gen sdr cred cu rol de bufer

Eu cred ca firmware-ul sta in memoria flash De aceea m am gindit ca daca schimb aceasta memorie cu alta de la un dvd ,cu

procesor identic la care este afisata normal subtitrarea Ce parere aveti?

Link spre comentariu

... De aceea m am gindit ca daca schimb aceasta memorie cu alta de la un dvd ,cu procesor identic la care este afisata normal subtitrarea Ce parere aveti?

Daca memoria de la celalalt DVD este "compatibila hardware", se poate face "transplantul". Totusi, cred ca nu doriti sa stricati un DVD "mai bun" ca sa faceti unul mai vechi sa aiba aceleasi facilitati ca "cel mai nou" ???? Aici nu prea vad rostul "modernizarii DVD-lui Thomson".

Sau va ganditi sa cumparati un EPROM gata programat pentru DVD-uri Standalone care sa fie compatibil cu memoria EPROM din DVD-ul Thomson ??? Asa parca mai merge. :b6:

Link spre comentariu

m am gindit ca daca schimb aceasta memorie cu alta de la un dvd

Sa nu faci aceasta prostie.

Fiecare model are alt servo,DSP,afisaj,telecomanda,etc...

Chiar daca toate sunt "conduse" de acelasi procesor.

Modificarile de firmware se fac pe cel existent in player.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock