Sari la conținut

Postări Recomandate

am o banda de alergat la care tot se arde tz final.eu am luat-o defecta de la cineva si avea un irfp 460 mfet.motorul este de cc la 180 v la 6A .am inlocuit cu un igbt ixdh30n120dr 1 care a crapat dupa ce m-am suit pe ea.in gol merge nu are probleme.placa pwm are tl 494 si lm324.ma gindesc sa nu fie de la comanda sau igbt nepotrivit. la motor am schimbat periile masurat bobinajul si e ok .singura problema este ca atunci cind e in sarcina face flama la o perie.daca ma poate ajuta cineva e binevenit aici.

Editat de ariciu
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4479-control-pwm-motor-cc/
Distribuie pe alte site-uri

Se pune un ohmmetru la bornele motorului (decuplat de la alimentare) sau la perii si se roteste incet cu mana. Daca apar salturi mari de rezistenta, e belea in bobinele rotorului (scurt intre doua bobine). Focul la perii este normal. Daca se vede numai la una, trebuie sa se vada si la cealalta, privind din alta pozitie. Daca tranzistorul MOS de la PWM se arde in sarcina mare s-ar putea sa nu fie comandat cu tensiune suficienta (rezistenta in conductie e prea mare) si trebuie verificat regulatorul.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4479-control-pwm-motor-cc/#findComment-41071
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock