Sari la conținut

Unde Va Duceti De 1 Mai ?

Postări Recomandate

S-au schimbat obiceiurile sau au ramas aceleasi ? :music_drums:

Obiceiurile pot ramane, manierele trebuie sa se schimbe.

Dupa o ragaiala buna in mijlocul naturii si imprastierea gunoaielor pe unde apuca se va intoarce romanul acasa suparat pe viata din RO, ca este total lipsita de respect, tanjind dupa cea din DE ?

Sa vedem cat de mult respecta romanii legea picnicului, natura cum ar veni.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4473-unde-va-duceti-de-1-mai/#findComment-41007
Distribuie pe alte site-uri

Niste mici am facut in weekend deci azi nu mai fac/facem mare lucru. Oricum anu' asta nu am prea avut o regula nici de sarbatori,nici de 1 mai...etc.Cam aiurea inceput de an da nu-i stres deocamdata. :biggrin:

Cred ca lipsa de bani, asa a fost si la mine, cam monoton anul asta! Nu se mai termina criza asta! :scare4:

Apropo, ce marca de mici preferati? Am vazut ca si cei de la Metro au inceput sa fie falsificati (mi-a confirmat si altcineva asta).

stima

dan

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4473-unde-va-duceti-de-1-mai/#findComment-41055
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock