Sari la conținut

Nevoie Disperata De Informatii Despre Un Tweeter.

Nomood

Postări Recomandate

Buna ziua!

Ma numesc Adrian si sunt nou pe forum, sper ca fac asta cum trebuie. Am nevoie disperata de informatii despre un tweeter fiindca nu mai stiu unde sau la cine sa apelez.

Am niste boxe Grundig Box 4500 si pot sa spun ca au fost geniale dar am un tweeter ars. Doresc sa-l schimb dar nu gasesc nici o informatie despre el nicaieri si ma intrebam daca ar putea cineva sa fie amabil sa ma ajute daca poate.

Este vb de cel din poza atasata, iar pe spate atat are

49131 30151

19115-001.97

2695

8ohm

Sau in cel mai rau caz cu ce as putea sa-l inlocuiesc.

Multumesc!

post-20713-0-46172600-1335004091_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un tweeter cum a fost originalul nu mai aveti sanse sa gasiti. O alternativa ieftina ar fi MONACOR DT-74/8 sau, ceva mai potrivit dar mai scump, MONACOR DT-250TB.

Daca folositi tweeterele pe care vi le-am recomandat, o sa fie nevoie sa umblati putin si la filtru, partea de inalte.

Numai Bine

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Daca s-a ars unul trebuie schimbate, oricum, amandoua. Trebuie sa aiba 8 ohmi si dimensiuni de montaj apropiate. Restul se rezolva din reglajul de ton.

Link spre comentariu

nu stiu ce reprezinta codul dat de tine dar tu ar trebui sa sti ce putere are boxa ta .incearca sa vezi pe descrierea unei boxe de aceeasi putere ce wataj are si cred ca poti monta doua mai mari ,pentru siguranta (cu10-20% mai mari).poti sa vezi ce raport de putere are la o alta boxa de putere diferita si calculezi la a ta,adica la putrea de xxx w ,tweeterul are xxx /n.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock