Sari la conținut

Tda 2005

ku990

Postări Recomandate

salutare,

am si eu o problema cu un amplificator dual tda2005 (2x2005= 4canale) decupat de pe o placa de la un casetofon auto.

In momentul in care am puse 3 sau 4 boxe incepe sa caraie ingrozitor.

am conectat intrarile in urmatorul mod

post-20690-0-67295500-1334830823_thumb.gif

Link spre comentariu

Ce inseamna "sa caraie", puteti da mai multe detalii?Cum(de unde) il alimentati montajul?

?l alimentez de la o baterie de scuter(cred ca 12V si 2-3,5 A, nu scrie pe bat. de cat e), ma refer ca incepe sa se auda ffff distorsionat atunci cand se conecteza boxa 3 si/sau 4, si daca micsorez volumu nu se aude decat un piuit (piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiubrrrrrrrbrrrrrrr)

Am facut si un video mai detaliat il puteti viziona la http://www.youtube.com/watch?v=Zsqknhh7dfo

Editat de ku990
Link spre comentariu

Volumul, de unde il reglati din mp3?Daca schimbati difuzoarele intre ele, problema ramane pe acelasi canal, sau migreaza cu un difuzor?Eu vad 6 borne de iesire, nu cumva este un montaj stereo(4 borne) si pe celelalte(doua) ramase este un montaj in punte(pentru bas)?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock