Sari la conținut

Modificare Ir 3Ch Remote Control

nicusor_amator

Postări Recomandate

Buna ziua am facut si eu schema din link-ul de mai jos insa as dori sa modific putin softul ca releul sa stea cuplat decat atunci cand este butonul apasat pt canalul respectiv , cred ca trebuiesc modificate ambele softuri daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu informatii despre ce ar trebui sa modific in soft modificarea fiind pe ch1 si ch2 . Va multumesc NICU

http://electronics-diy.com/electronic_schematic.php?id=495

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sigur ati realizat practic montajul cu PIC din legatura web la care ati facut trimitere ? Functioneaza corect ? Va intreb asta pentru ca si pinii 6 si 7 a PIC-ului trebuia conectati prin rezistente de 10k la alimentarea acestuia. Acum depinde si de schema electronica, dar in peste 90% din cazuri ar trebui montate acele rezistente.

Referitor la problema cu soft-ul - unde este soft-ul ?

Link spre comentariu

Deci, dvs. doriti ca releul sa stea "cuplat" cand ati apasat prima oara oricare din acele butoane si apoi cand ati apasati orice buton sa revina la starea initiala?

Din pacate nu am mai lucrat demult in .asm ca sa pot sa va dau o solutie 100% functionala, dar poate va vine in ajutor un alt utilizator mult mai priceput ca mine in .asm.

Link spre comentariu

nu eu as dori cand apas butonul pt un anume canal releul sa stea cuplat pe canalul respectiv atat timp cat este si butonul apasat pt ca folosesc schema impreuna cu un kit de volum si asa cum este softul acum releul sta cuplat pana cand mai apas o data butonul pt canalul respectiv si daca din gresala nu mai imi ia comanda volumul creste pana la maxim sau scade la minim

Editat de nicusor_amator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock