Sari la conținut

Postări Recomandate

Cumpar circuit integrat BU 1010 Facut la Baneasa.Acum nu se mai fabrica.Ma intereseaza 10 buc.Sau macar 1-2.Ofer mai mult decat pretul real.Multumesc!

Editat de nibelung
  • Like 1
  • 1 month later...

Salut. Va pot trimite doar 2 buc. Stima,

_________________________________________________________________________________________________________________________________

E OK !

Prin Posta Romana cu plata ramburs ,e ok daca trimiteti ?

Sa ma anuntati si va trimit adresa .

Eventual o adresa de mail ,sa va trimit acolo datele.Daca sunteti de acord bineinteles.

Si va multumesc pt contact !

Editat de nibelung

.Am raspuns cu o zi in urma , am dat email meu sa-mi comunicati adresa, astazi am raspuns iarasi , verificati mesageria dv.

Scuzele trebuie sa fie ale mele.Abia acum am depistat cauza.

"WARNING! You must have 10 posts in the forum so you can use private messaging system. "

E o eroare a site-ului.pentru ca am suficiente posturi.Aveti mai jos adresa mea de mail.Sper sa ramana pe topic.

vertical1@mail.com

Buna ziua , incerc intru pe email dv. Santeti cumva pe GMAIL ?

____________________________________________________________________________________________________________________________

Am primit mailul dvs.Si v-am trimis mail.

Tinem legatura.

Pe GMAIL nu am cont.Dar am acolo unde ati trimis mesajul.

Respect,

Multumesc si administratorului acestui site pt.ca permite acesta comunicare.

In mod normal trebuia desfasurata prin P.M.Dar cum P.M.-ul nu merge in ciuda faptului ca am 11 posturi.Ea s-a desfasurat aici.

Editat de nibelung

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock