Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Iti recomand sa faci un cablaj mai bun ca sa nu mai ai probleme,mai ales la curenti mai mari.E pacat sa pui piesele pe un cablaj asa ciuruit :biggrin:

Da domnule ! Aveti dreptate !Nici mie nu imi place ce am realizat cu metoda press and peel , si foaie de autocolant !

Dar cred ca mai mult de atat nu pot sa scot ! Poate o fi mai bine cu folie din aia albastra cuparata !Dar pentru inceput am vrut sa vad ce iese cu autocolantul ....!

In viziunea mea nu trebuia sa arate asa ciuruit , si dupa cum se vede si in poza , tonerul arata bine pe cablaj, dar dupa corodare a iesit cam ciuruit !

Am avut un fludor de kko !

Dupa ce am gaurit cablajul , am dat cu ..un amestec de diluant cu sacaz peste cablaj , gandindu ma ca fac treaba buna ! De unde ...!?

Am un pistol de lipit de 100w , si fludorul ala nu se topea deloc !A fost un chin lipiturile , mai ales la piesele cu terminale groase cum ar fi tranzistoarele mari, puntea si conectorii ...

A iesit urat .....ce sa zic !Am facut cu ce am avut, am cumparat doar ce nu aveam !Am vrut sa iasa ca cea originala http://www.conrad.de...FB.EPS_1000.jpg

dar , cand esti amator si nu prea ai cu ce...nu iese prea frumos !

La mine in oras nu exista magazin de piese...tre' sa comand pe net, sau sa merg 42 km....

Ce pot sa spun este ca nu se merita sa construiesti nimic !Mai bine le cumperi noi deagata !

Osursa cu carcasa si cu voltmetru , ampermetru , traf... e 200 de ron ! Daca te apuci s-o cunstruiesti , cred ca ajung peste 200 de ron , nu iese ca cea cumparata , si te alegi cu munca gratis !

Asta e ! Dar de dragul de a construi ceva .....?!

Daca am sa mai realize ceva o sa depun mai mult suflet .

Editat de kery23k

Nici mie nu imi place ce am realizat cu metoda press and peel .!

Metoda este buna pentru genul acesta de cablaje cu trasee destul de late.

O realizare personala post-9-0-06537000-1332669056_thumb.jpgcu aceasta metoda(nu are intreruperi de trasee).

Am un pistol de lipit de 100w

Va recomand un letcon de 30W. Editat de miron1947

daca are protectie la scurt circuit pe iesire

Regimul numit scurt circuit, este unul in care curentul care circula depaseste cel proiectat, in cazul Dvs. curentul maxim este stabilit de Pot 6, acesta limiteaza curentul la o anumita valoare in functie de pozitia cursorului.Atat timp cat acesta functioneaza, montajul nu ajunge in regim de supracurent(scurt circuit), o masura de siguranta suplimentara suplimentara(pentru cazul unei defectiuni) aveti prin siguranta fuzibila de 4A.

• 2 years later...

Rugati-l(prin PM) pe D-l kery23k sa va ajute.

O alta varianta mai laborioasa ar fi, tiparirea, copierea cu calc doar a zonelor de interes, scanarea copiei si retiparirea.

Editat de miron1947

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock