Sari la conținut

Motor(4 timpi) romanesc.

Letcon

Postări Recomandate

Atasez un link cu,cartea tehnica la acest motor produs la Brasov la intreprinderea Metrom.Din cate stiu era destinat pentru folosirea lui ca si pompa de apa(binenteles cu ce trebuie atasat pe langa el).Problema lui ar fi ca ar avea nevoie de o noua garnitura de chiulasa si nu stiu de unde as mai putea face rost de asa ceva.Din cate imi amintesc era ceva magazin in Brasov acum cativa ani care mai avea ceva piese pentru motoare de genul dar cred ca s-a desfiintat.Stie cineva unde as mai putea incerca?

Multumesc

Motor AL 75 B pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut!nu stiu daca mai e de actualitate ,exista acolo unde locuiesti un atelier care construieste aceste garnituri dupa model ,incearca pe net si poate trimiti garnitura veche si rezolvi

Link spre comentariu

In principiu nu e dificil sa faci o garnitura de chiulasa la motoare pe benzina unde pres. nu e prea marer,daca ai garnitura veche cu atat mai bine,decupezi dupa ea cu grija,o instalezi si...merge. daca vrei gasim o modalitate sa-ti trimit o bucata de clinkerit sa-ti faci una

Link spre comentariu

Am vrut sa pun una "stas" ca asa m-am gandit sa fac si eu din ceva materiale mai rezistente insa nu stiu ce rezultate vor fi si am nevoie ca motorul sa fie functional acum la inceput de primavara in special :biggrin:

Sa caut sa vad daca nu am si eu ceva clinkerit pe acasa,daca nu prin posta ar fi cel mai simplu de trimis ma gandesc.Ne mai auzim,oricum.Mersi

Link spre comentariu

• 1 month later...

Pt [intarirea] in zona camerei de ardere poti folosi o dublura de cupru recuperata de la o garnitura veche de auto,chiar daca nu este la diametru o poti taia si face pe diametrul tau.Fara acea protectie din tabla de cupru nu va rezista prea mult.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock