Sari la conținut

Programul de guvernare PP-DD

titi

Postări Recomandate

Acestea sunt cele 20 de deziderate pe care Partidul Poporului trebuie sa le impuna odata cu venirea la putere:

1. CATE 20.000 DE EURO PENTRU FIECARE ROMAN CARE VA DESCHIDE O AFACERE.

2. MARIREA TUTUROR SALARIILOR SI PENSIILOR.

3. ANULAREA TUTUROR TAXELOR SI IMPOZITELOR ACTUALE.

4. INTRODUCEREA UNUI SINGUR IMPOZIT PE VENITURI SI PROPRIETATI.

5 CONFISCAREA AVERILOR ILICITE OBTINUTE DIN AFACERI CU STATUL.

6. JUDECAREA DE CATRE UN TRIBUNAL AL POPORULUI A TUTUROR GUVERNANTILOR CARE AU JEFUIT ROMANIA.

7. REDUCEREA TVA LA O COTA (MINIMA PENTRU UE) DE 10 LA SUTA.

8. INTERZICEREA SUBVENTIONARII PARTIDELOR POLITICE.

9. ELIMINAREA SALARIILOR PENTRU PARLAMENTARI, MINISTRI, PRIMUL-MINISTRU SI PRESEDINTE.

10.EVACUAREA DEMNITARILOR DIN PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL VICTORIA SI PALATUL COTROCENI.

11. INFIINTAREA COMPANIEI NATIONALE "AVEREA POPORULUI" . SEFUL ACESTEI COMPANII VA FI ALES DIRECT DE POPOR.

12. "AVEREA POPORULUI" VA DISTRIBUI DIVIDENDE EGALE LUNARE CATRE TOTI CETATENII.

13. STATUL VA CUMPARA PAMANTUL NELUCRAT SI VA INVESTI MASIV IN AGRICULTURA BIO.

14. SIMPLII CETATENI VOR DEVENI JURATI IN INSTANTE, ALATURI DE JUDECATOR.

15. INTRODUCEREA RASPUNDERII MATERIALE PENTRU JUDECATORII SI PROCURORII CARE GRESESC.

16. CETATENII NU VOR MAI PLATI RATE LA BANCI TIMP DE 12 LUNI.

17. INTERZICEREA ARESTULUI PREVENTIV (SI A CATUSELOR) CU EXCEPTIA FAPTELOR VIOLENTE.

18. FIRMELE NU VOR PUTEA FI CONTROLATE DECAT ODATA PE AN.

19. STATUL VA CONSTRUI 200.000 DE LOCUINTE, CARE VOR FI INCHIRIATE CELOR SARACI.

20. INTERZICEREA TAXEI PENTRU RADIO TVR.

Cum vi se pare?

sursa: http://www.partidul....dului-poporului

Editat de titi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum vi se pare?

Conu` Leonida, varianta 2012, mai lipseste "Galibardii".Pentru cei care nu l-au citit pe Caragiale probabil este o noutate.

Vedeti nu seamana?

"ce procopseală e cu republica: nu mai plăteşte nimenea bir, adică impozite, apoi fiecare cetăţean ia o leafă bună pe lună, egală cu a celorlalţi, başca pensia, şi, în sfârşit, se face lege de murături, adică moratoriu, ca nimini să nu mai aibă drept să-şi plătească datoriile".

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Eu nu am sa fiu asa direct ca userul leo, dar mi-ar place sa primesc 20000 Euro.

Dar, mai in gluma, mai in serios, am vazut cateva emisiuni la OTV si am vazut emisiunea unde si-au prezentat programul si nu prea e acelasi cu cel de mai sus. Probabil, programul de mai sus a fost o ciorna iar dupa aia l-au adus la realitate (realitatea lor). Presupun si eu, nu sunt sigur.

Asta e data naibii:

STATUL VA CUMPARA PAMANTUL NELUCRAT SI VA INVESTI MASIV IN AGRICULTURA BIO. :sign_merci:

stima

dan

Link spre comentariu

Intre timp m-am interesat si eu <> programul de mai sus nu este 100%cel real, a ramas o ciorna pe siteul lor. Spre exemplu, cota TVA de 10% e numai pentru produsele alimentare; pct.14 nu este actual, si mai multe alte lucruri.

VOTATI PP-DD :flag_of_truce: pentru ca USL+PDL aceeasi mizerie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock