Sari la conținut

interfon uc-20-i

martinel

Postări Recomandate

Buna!Am la bloc un interfon la care posturile interioare nu mai aud nimic de la unitatea centrala,dar intre ele pot comunica.firma care l-a montat nu mai exista iar oalta firma(care a montat si un cititor de carduri acum 2 ani) a spus ca ei vin si il schimba cu totul contra unei sume nu mici....Eu,m-am gindit ca este de vina microfonul de la unitatea centrala dar cind am deschis-o am constatat ca nu are microfon separat ci dif-ul este si pe post de microfon .Pe UC scrie "UC-20-I",am cautat si pe alte forum-uri ,si pe site-ul lui icpe care nu mai este,si n-am gasit nimic.Daca cineva stie si poate sa ma ajute sa-mi rezolv problema, va rog!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut!cred ca ar trebui sa incerci sa verifici comutarile.adica atunci cind se vorbeste de jos ,se apasa un buton care leaga difuzorul de jos ca microfon la intrarea amplificatorului care merge.daca selectia sw face pe tastatura si se apeleaza automat un post ,verifica daca blocul ,integratul sau cine face selectia ,este alimentat si ,poate ca de aici ar trebui plecat ,verifica daca sunt bune conectarile ,fire,conectori .succes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock