Sari la conținut

MUZICA,OAMENII SI SOCIETATEA !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Intr-o societate ca a noastra in care principiul libertatii omului ca fiinta vie a fost "terminat"cu multe zeci de ani in urma de catre niste "capete bolnave"numite comunisti "ne-am obisnuit" sa traim cu impresia ca cel mai "tare" are prioritate si conduce iar restul se supun nu drepturilor fiecaruia in parte ci ideilor si "puterii"unuia! Mai simplu spus exact ca si la animale unde avem masculul dominant insa, insa ... acolo exista un " lider"pus nu de legea lor ci de legea naturii care le conduce ( pe animale ) !

La noi nu se mai tine seama de cine are dreptul sa conduca prin dreptul atribuit ci cel care are " banu"sau mai bine zis banu--->puterea .Ma veti intreba de ce toate aceste fraze " fara noima" ! ? Eu am sa raspund asa : Nu doar eu ci multi oameni cred ca suntem satui sa fim influentati in deciziile noastre si in viata noastra personala de toate zilele de catre persoane care "pot face orice " deoarece " eu cunosc , eu am , eu sunt cel mai tare "Bine ! bine ! Ai bani multi ! I-ai castigat prin munca ? Ai influenta ! O ai doar acolo peste subordonatii tai sau peste toata populatia ? Si daca o ai si peste restul populatiei cum ai castigat-o si cu ce drept ? Dar sa termin cu polemicile si sa trec la subiect si o voi lua " babeste" ! De ce in societatea noastra daca esti diferit de restul lumi esti marginalizat , rockerii,punkerii si celelalte denominatiuni muzical-culturale nu mai au dreptul sa isi exprime convingerile si credintele,de ce nu mai au loc de restul impunatorilor ! Cine sunt acei impunatori ? Va spun doar ca au invadat tara de cativa ani incoace cu cea ce ei numesc *******nimeni nu le-ar avea grija daca s-ar limita la ale lor in coltisorul lor de "camera"cu ideile lor de suprematie infantila.Este revoltator sa umbli pe strada si sa fi strigat in moduri de-a dreptul jignitoare de catre niste "s**i a********i al caror vocabular este foarte restrans si se limiteaza la cateva cuvinte "de baza" nu le mai enumar deoarece sunt arhicunoscute ! Daca am parul lung nu inseamna ca nu am bani de tuns sau ca nu mil spal,daca par mai dezordonat nu inseamna ca nu ma spal si ca nu am hainele curate , daca umblu in negru nu inseamna ca sunt satanist sau psihopat si ca nu il recunosc pe Dumnezeu , daca " tu " asculti " lalaieli " si iti ofera o satisfatie iar eu nu ma leg de" tine" , de ce "te legi tu" de " urletele "mele oare nu am si eu dreptul sa ascult ce ma linisteste ? !

Asa au facut si predecesorii democratiei , au interzis parul lung si hainele "iesite din comun" ne-au obligat sa fim ca ei , "doar o oaie in turma "cu un singur pastor care avea si rolul de magar ! Si totusi nu ma pot abtine sa nu specific faptul ca noi "nespalatii"avem acea cultura ce a mers mana'n mana cu muzica creata de "noi"pe cand acea s********a numita ***** a aparut dupa 1990 si chiar mai tarziu nu si-a faurit nici un pic de baza , cu idei halucinante create de avutii si satisfactii carnale , de fapt dorinta implinita a Romanului sarac ajuns sus prin mijloace nu tocmai ortodoxe ........aaa scuze prin muzica creata de catre ei si cumparata de catre idolii lor visatori a ajunge ca ei ! Personal la serviciu ma simt ca acea caprioara inconjurata de lupi , si de ce ! ? Tocmai pentru ca nu sunt ca ei ! Si din pacate si "sefii"de la care se cere dreptate si egalitate se asociaza cu ei , si intreb atunci unde sa ma intorc! La revolutie am avut 5 ani dar in memoria mea pastrez acele imagini de durere si moarte de la Timisoara ale ROMANILOR care au vrut libertate si dreptul la libera exprimare , iar acum dupa atatia ani la varsta mea de 23 de ani ma uit la tinerii de atunci care erau ca mine acum si vad oameni "cazuti"ancorati in vise de neconceput ( a visa e bine dar totusi ) si inlantuiti in idei preconcepute de ctre cei care nu mai cunosc ce inseamna a fii om si principiile omeniei . Asa ca fac un strigat de " disperare " : Macar acum in perioada sarbatorilor de iarna , acum cand comemoram nasterea celui care a venit pentru a mantui lumea ( vorbesc asa deoarece am terminat liceul - seminarul - de teologie ortodoxa ) "treziti-va Romani si nu uitati de sufletul vostru si de al celor de langa voi "

DOMNULE DONPETRU - Daca considerati ca eu am facut un abuz de ordin moral sau social in cea ce am expus pe acesasta categorie de OFF TOPIC a forumului , va rog sa ma avertizati cum considerati mai bine si sa stergeti postul deoarece am sa inteleg motivatia dumneavoastra ! Va multumesc

STIMATI COLEGI - In cazul in care acest topic ramane va rog mult sa va expuneti si Dumneavoastra parerile , iar daca am jignit pe cineva imi cer scuzele de rigoare !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DOMNULE DONPETRU - Daca considerati ca eu am facut un abuz de ordin moral sau social in cea ce am expus pe acesasta categorie de OFF TOPIC a forumului , va rog sa ma avertizati cum considerati mai bine si sa stergeti postul deoarece am sa inteleg motivatia dumneavoastra ! Va multumesc

Suntem la rubrica discutii libere. Deci...nu este nici un abuz. Daca ati simtit nevoia sa va exprimatii asa concis si violent ideile cu privire la lumea care ne inconjoara este parerea voastra, care poate sau nu sa fie impartita si de ceilalti. Totusi, e bine cateodata sa privim si "jumatatea buna a paharului".

Link spre comentariu

Suntem la rubrica discutii libere. Deci...nu este nici un abuz. Daca ati simtit nevoia sa va exprimatii asa concis si violent ideile cu privire la lumea care ne inconjoara este parerea voastra, care poate sau nu sa fie impartita si de ceilalti. Totusi, e bine cateodata sa privim si "jumatatea buna a paharului".

Va multumesc de intelegere , stima !

Vedeti aici ce vreau sa spun si ascultati versurileASCULTATI CU ATENTIE

Si pentru ca lumea noastra a devenit asemenea unui tren zburat de pe sine ascultati

Si pentru ca multi ne-am saturat de ********* si de p*****a si team ce ne-o inspira devenim un pic PARANOID

ENJOY ALL OF YOU WITH CLEAR HEADS !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock