Sari la conținut

Sondaj: ce parere aveti despre noul look IPB 3.2 ?

donpetru

Postări Recomandate

As dori sa aduc in discutie un nou template sau look al site-ului Tehnium Azi. E vorba de acest template:

http://community.invisionpower.com/

Template-ul ar putea inlocui template-ul actual Tehnium (de fapt va exista numai acel template) dar inainte sa ma hotarasc sa fac asta as dori sa citesc si parerile voastre. Daca vor exprima un NU categoric, atunci voi renunta la acest lucru.

Dar, inainte de toate, nu e vorba numai despre template sau design, ci e vorba si despre noi functionalitati, in special la editarea sau adaugarea unor articole in paginile acestui site web. Trecerea la noul look o voi face, daca va fi cazul, mai mult pentru noile functionalitati. Asadar, dezvoltatorii IPB au introdus o noua optiune "Paste from MS Word" la adugarea unui articol in paginile site-ului. Imaginile se pot insera dupa acelasi procedeu, pe care il veti cunoaste daca voi adopta noua versiune IPB. Vreau mai mult sa fac acest lucru din cauza ca vreau sa ofer posibilitatea membrilor acestui site web sa adauge articole. Si inca ceva, daca vom trece la urmatoarea versiune, nu vom mai avea optiunea Arcade, care era foarte rar accesata (din ce observ acum in baza de date a forumului, ultima accesare figureaza din data de 16 ianuarie).

As dori sa cantariti bine aceasta propunere si sa formulati un raspuns sau mai multe opinii.

Subiectul il voi lasa deschis pana la data de 15 martie 2012, ora 22:00.

Multumesc anticipat pentru orice punct de vedere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi placa IPB 3.2, de arcade chiar nu ma intereseaza, am jucat anul trecut vreo doua jocuri.. deci, din partea mea puteti face trecerea pe IPB 3.2.

Nu stiu cat de mult e de munca, pentru ca, din ce am vazut, nu exista traducere in lb. romana pentru IPB 3.2. Deci, cred ca o sa aveti mai mult de munca si nu stiu daca se merita.

stima

dan

Link spre comentariu

E adevarat ca trecerea pe IPB 3.2 implica un volum foarte mare de munca, din acest motiv nu sunt 100% daca o sa fac lucrul asta. Mai am in calcul o alternativa prin care sa aduc anumite caracteristici IPB 3.2 in aceasta versiune, mai ales pe partea de adaugare si editare articole. Din pacate nu pot promite ca o sa pot implementa facilitatea de editare a mesajelor postate la articolele Tehnium Azi (am observat ca aceasta facilitate nu a fost inclusa nici in ultima versiune IP Content). Deci, ma gandesc, inclusiv si la un mic bazar, cu suport tehnic si tot ce trebuie. CHiar acum fac un test in aceasta privinta.

Oricum, topicul acesta o sa-l las deschis pana la 15 martie 2012 si dupa aceea voi trasa concluzia.

Multumesc pana acum pentru pareri.

Link spre comentariu

Datorita unor probleme survenite in scriptul actual al site-ului web, inclusiv eroarea:

[# 10193] login_no_authkey

care se mai afiseaza cateodata la autentificarea in forum pe skin-ul Tehnium Azi, in cursul zilelor ce vor urma, voi pregati forumul si/sau site-ul, pentru o actualizare pe platforma IPB 3.2.

Deci, vom avea numai skin-ul si template-ul IPB 3.2.X.

Daca vi se mai afiseaza eroarea de mai sus, atunci cand incercati sa va autentificati, apelati urmatorul formular de autentificare:

http://www.forum.teh...l&section=login

In momentul actualizarii site-ului, acesta va fi offline.

Dar pana atunci, discutiile pot continua.

Multumesc de intelegere

Numai Bine

Link spre comentariu

Eroarea:

[# 10193] login_no_authkey

care apare la folosirea formularului de autentificare din header-ul site-ului web tehnium-azi a fost eliminata.

Deci, de acum inainte, pana la noua actualizare a site-ului web (care va fi o surpriza, un design nou care va purta sigla Tehnium Azi mult timp de acum in colo), veti putea folosi si vechiul formular de autentificare din header-ul paginii web.

Numai Bine

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Prin acest mesaj vreau sa aduc la cunostiinta membriilor acestui site web faptul ca actualizarea nu este 100% finalizata. Nu acesta va fi skin-ul final al site-ului web ci un alt skin. Trecerea completa pe celalalt skin, care va fi singurul skin care se va putea accesa, preconizez sa se intample in cel mult 48 de ore. Bineinteles ca trecerea la alt skin nu va afecta continutul topicelor sau numarul de mesaje, asa ca se pot posta in continuare diverse probleme.

Totodata, daca aveti probleme in accesarea acestui site web, va rog sa-mi spuneti. Actualizarea se va finaliza complet undeva pe duminica (cel tarziu).

Numai Bine si imi cer scuze pentru neplacerile provocate de imposibilitatea accesarii site-ului web.

Link spre comentariu

da ,m-au surprins noutatile si deabia incepusem sa-l invat pe cel vechi ca sistem ,stian unde sunt problemele mele si treceam repede peste cele mai noi in ideea ca pot face ceva (ajuta)!.acum nu m-am regasit ,asteptam ceva sfaturi ,raspunsuri,si mi se pare mai greu gasit.daca este cazul ,voi incerca sa ma adaptez noutatilor.succes!pe curind,mmarius.

Link spre comentariu

si o sugestie cei care sunt in acelasi timp aici sa poata comunica intr-o "camera" (text ca la messenger).....

ar fi interesant si am cistiga ca si comunicare ,daca se poate!

Link spre comentariu

Cand spui "camera" te referi la un fel de Shutbox. Se poate face lucrul asta dar nu prea sta bine intr-un portal tehnic (daca era un portal strict numai cu jocuri, da, dar nu e cazul), pentru ca toata lumea ar uita sa mai posteze in forum. De fapt, acum vreo 4 ani in urma am experimentat asa ceva, inclusiv un chat dar a inceput sa se piarda din substanta acestui site web si din acest motiv am renuntat.

Link spre comentariu

Ok acest nou look,care se pare ca va repara unele "lipsuri"pe care le-a avut precedentul(de ex butonul de save de pe imagini).Pt a descarca de ex un cablaj al unei scheme,trebuia sa recurg la unele tertipuri(sa salvez toata pagina si apoi sa scormonesc dupa imagine)

Link spre comentariu

Are cateva facilitati destul de bune varianta asta IPB!

- mult mai usor e sa postezi sau sa adaugi un mesaj la un forum;

- mi-a placut meniu din coltul dreapta sus a paginii index = Start New Topic (foarte util);

- acum cand postez acest mesaj am observat linkul MyMedia, nota 10, deci poti sa faci trimitere catre un fisier pe care l-ai mai atasat in forum fara sa-l mai atasezi inca o data;

- afisarea mesajelor primite e super, am ramas fara cuvinte (atunci cand se da clic pe plicul de sus);

- galeria foto e altfel, tot de nota 10.

si cred ca mai sunt si alte facilitati pe care o sa le descopar intre timp. :book2:

Felicitari! :1st:

Link spre comentariu

Oare cum o sa arate skinul celalalt ?

O sa vedeti la momentul potrivit cum o sa arate, in maxim cateva zile.

Dupa aceea o sa public prima parte a articolului trimis de utilizatorul @ola_nicolas.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock