Sari la conținut

1 amplificator 1 receiver = 1 set boxe

soundon

Postări Recomandate

Buna ziua , putin ajutor va rog.

Pentru muzica am un amplif dedicat , iar pentru filme un receiver AV.Am conectat boxele front la amplif si receiver in acelasi timp(4 cabluri).

Cand dau volumul mai mare la receiver intra in protectie.Cand scot cablurile de pe amplif,receiver-ul merge fara probleme.Ma gandesc ca este o problema de impendanta.

Cum pot lega boxele ,daca este posibil,sa nu am probleme de genul asta?

Mentionez ca amplif era oprit cand am efectuat aceasta operatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator tragaci

Practic tu ai pus ambele amplificatoare in paralel pe o singura sarcina (boxa).

Sa inteleg ca vroiai putere mai mare pe boxa?

Asta emotivul pentru care iti intra protectia: ai pus iesirile la amplificatoare in paralel.

Link spre comentariu

Practic tu ai pus ambele amplificatoare in paralel pe o singura sarcina (boxa).

Sa inteleg ca vroiai putere mai mare pe boxa?

Asta emotivul pentru care iti intra protectia: ai pus iesirile la amplificatoare in paralel.

Nu mai multa putere . Doar cand vreu sa ascult muzica sa merg pe amplif iar cand ma uit la filme sa trec pe receiver.

Nu inteleg de ce sa scada impendanta daca cand folesesc pe unul ,celalat este oprit.

Ma intrebam daca este alta modalitate sa leg boxele...

Link spre comentariu

Dvs.doriti sa folositi o pereche de boxe pe doua surse audio de semnal (amplificator si receiver audio)?

Se pot folosi boxele cu conditia sa folositi un releu cu doua contacte normal inchise si doua normal deschise care sa comute intrarea boxelor pe una din cele doua surse audio. Alimentarea releului o puteti face din amplificator sau receiver sau din sursa de semnal audio (daca e un PC, puteti folosi ramura de +12Vcc de la sursa PC-ului).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock