Sari la conținut

TRANSFORMATOR DE IESIRE

bion

Postări Recomandate

cine ma ajuta sa bobinez un tr. de iesire pe un miez de 2,21 cmp cu primar de 1k cu priza la mijloc si secundar de 8 ohmi.multumesc mult.

Editat de bion
Link spre comentariu

vreau sa realizez o sonerie mai exact un canar electronic in alcatiurea lui intra si un tr. de iesire ,nu am acel transformator si nici nu il gasesc aici (spania) pot sa il bobinez dar nu stiu numarul de spire atat pt. primar cat si pt. secundar .multumesc.

Link spre comentariu

vreau sa realizez o sonerie mai exact un canar electronic in alcatiurea lui intra si un tr. de iesire ,nu am acel transformator si nici nu il gasesc aici (spania) pot sa il bobinez dar nu stiu numarul de spire atat pt. primar cat si pt. secundar .multumesc.

Ai putea sa faci schema de mai jos. La asta nu ai nevoie de transformator pe iesire.

post-15416-056201700 1328450767_thumb.png

Link spre comentariu

Pentru calculul transformatoarelor de iesire, iata trei screen-uri dintr-o carte pe care o recomand: Radioreceptoare Pentru Radioamatori de Costica Lesu - Editura "Oltenia" Craiova, 1981.

post-7713-009091000 1328519150_thumb.jpgpost-7713-027380900 1328519237_thumb.jpg

In legatura cu calculul intrefierului, recomand pentru o mai mare precizie articolul Calculul Intrefierului unui Transformator.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock